Categorieën

Service

Groen licht voor de Brandersfeesten 2022

Groen licht voor de Brandersfeesten 2022
Uit

Groen licht voor de Brandersfeesten 2022

  • Advertorial
  • 09-06-2022
  • Uit
Groen licht voor de Brandersfeesten 2022

SCHIEDAM - Iets dat jarenlang 'gewoon' georganiseerd werd, is anno nu een hele uitdaging. Toch zijn de organisatie en gemeente Schiedam eruit. De Brandersfeesten gaat door! Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september komt deze, door veel inwoners zo gemiste, traditie weer tot leven.
 
Voorzitter Remy Reurling vertelt: "Een evenement van deze omvang, met als locatie Schiedam-Centrum, kent in deze tijd iets meer haken en ogen dan voorheen. Het duurde dan ook even voordat we hier met alle betrokken partijen uit waren. Gelukkig hadden we één belangrijke gemene deler: de inwoners van Schiedam hun feestje teruggeven."
 

Met de tijd mee

Dat het evenement in 2022 niet helemaal hetzelfde kan zijn als de jaren ervoor vindt de voorzitter logisch. "Als nieuw bestuur kijken we fris tegen het evenement aan. We zitten naast de verscherpte regelgeving ook in een andere tijdgeest. Als organisatie zoeken we de verjonging passend bij het feest, zonder hiermee voorgaande edities tekort te doen. Dit jaar blijft trouwens veel nog oud en vertrouwd, hoor. Zo blijven we de Brandersfeesten!"
 

Van Schiedam voor Schiedam

Verenigingen, cultuur, kunstenaars, ondernemers, Schiedammers van nu en van toen. Iedereen kent de Brandersfeesten en werkt mee.

Eerste stap nu is het vullen van de drie dagen met klinkende acts. De organisatie geeft aan dat dit in volle gang is. "Met de go van de gemeente is ons team nu volop aan de slag met de voorbereidingen. Natuurlijk met de Brandersmarkt, het straattheater en de prachtige schepen die je elk jaar in de haven vindt. Maar dit jaar kan je ook mooie ervaringen hebben óp het water en meemaken hoe Schiedam als stad het verleden met de toekomst verbindt. Bezoekers kunnen zich voorbereiden op een editie van de Brandersfeesten met de vertrouwde Schiedamse sfeer en met nieuwe verrassende activiteiten”, sluit Remy af.  
 

Straks wappert het nieuwe logo overal

Ook nieuw is het logo. Heel fris en vrolijk wappert het straks op alle locaties van de verschillende programma onderdelen. Draag je met jouw bedrijf de Brandersfeesten ook een warm hard toe en wil je als sponsor jouw vlaggen op een van die locaties zien wapperen? Neem dan contact op met de organisatie en vraag naar de interessante sponsormogelijkheden.

Houd de komende tijd vooral de site en socials in de gaten zodat je op de hoogte blijft van al het nieuws!