Categorieën

Service

Groot wijkfeest voor jong en oud in Nieuwland

Groot wijkfeest voor jong en oud in Nieuwland
Uit

Groot wijkfeest voor jong en oud in Nieuwland

  • Redactie
  • 18-06-2024
  • Uit
Groot wijkfeest voor jong en oud in Nieuwland

's Avonds een filmavond voor alle kinderen van Schiedam.

SCHIEDAM - De bewonersgroep Dalsland nodigt alle inwoners van harte uit voor een feestelijke en gezellige dag in Nieuwland, dat plaatsvindt op zaterdag 22 juni van 13.00 uur tot 21.00 uur. Deze dag is speciaal georganiseerd voor jong en oud en belooft een dag vol plezier en ontspanning te worden.

Programma

13.00 uur - 17.00 uur op het Dr Wibautplein

Sportdag met Oud-Hollandse spelletjes voor kinderen. Kinderen kunnen zich uitleven met diverse traditionele spelletjes, waaronder zaklopen, koekhappen en blikgooien. Ook voor ouderen zijn er leuke activiteiten gepland en kunnen zij genieten van een kopje koffie of thee in goed gezelschap.

19.00 uur – 21 uur op het Willem Dreesplein

Filmavond voor alle kinderen van Schiedam op het Willem Dreesplein. Een perfecte afsluiting van de dag met een leuke film voor de jongste bewoners. Deniz Adlim en Cor van der Brugge, initiatiefnemers van het feest: ,,We willen met deze dag een gevoel van gemeenschap en plezier creëren voor iedereen in Nieuwland en Schiedam. Het is een geweldige kans om samen te komen en te genieten van sport, spel en ontspanning.''

Kom langs en geniet van een dag vol sport, spel en ontspanning met vrienden, buren en familie. Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze bijzondere dag!