Categorieën

Service

Het liefste boerinnetje en boertje Fien & Teun in het theater!

Het liefste boerinnetje en boertje Fien & Teun in het theater!
Uit

Het liefste boerinnetje en boertje Fien & Teun in het theater!

  • Advertorial
  • 19-04-2024
  • Uit
Het liefste boerinnetje en boertje Fien & Teun in het theater!

Het liefste boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen op donderdag 2 mei naar de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen om samen met alle kleine bezoekertjes het gezelligste feest van het jaar te organiseren! Na al hun avonturen op televisie, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens de spiksplinternieuwe familiemusical Bonte avond op de boerderij (2+) ook weer een écht Hollands feestje van maken. De show is leerzaam, grappig en zit vol interactie én vrolijke liedjes. 

Wanneer Fien en Teun erachter komen dat hun buurman Boer Berends bijna jarig is, bereiden ze zich samen met alle dierenvriendjes in het diepste geheim voor op zijn verjaardag. Boer Berends is bang dat niemand aan hem heeft gedacht, maar natuurlijk zijn het liefste boertje en boerinnetje hem niet vergeten. Het is alleen wel een beetje lastig iets voor hem te organiseren, als Boer Berends de hele tijd bij hen op het erf staat. Zo vaak zelfs, dat hij doorheeft wat Fien en Teun van plan zijn. Boer Berends vindt dit zó leuk, dat hij in het geheim ook een verrassing voor Fien en Teun voorbereidt…

Boerderij Experience en Meet & Greet

Vóór en na de voorstelling kunnen de kleine bezoekertjes zich vermaken tijdens een heuse Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook nog even naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Fien & teun De Musical – Bonte avond op de boerderij 
Donderdag 2 mei – 14.00 uur
Kaarten (€ 21,50) via I: stadsgehoorzaal.nl


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →