Categorieën

Service

Hoe hou je de kou buitenshuis? 

Hoe hou je de kou buitenshuis? 
Wonen

Hoe hou je de kou buitenshuis? 

  • Advertorial
  • 13-01-2022
  • Wonen
Hoe hou je de kou buitenshuis? 

SCHIEDAM - Wil jij je woning duurzamer maken, maar weet je nog niet welke stappen je daarvoor moet nemen? Dan is er goed nieuws. Het Servicepunt Woningverbetering organiseert binnenkort een warmtescanactie. 

Een warmtescan is een infraroodfoto van de gevel van de woning. Hierop is te zien waar eventuele warmte weglekt. Hierdoor kunnen huiseigenaren gericht isolerende maatregelen nemen om dit warmteverlies tegen te gaan, zoals radiatorfolie of HR++-glas. De warmtescan kan ook laten zien dat zwaardere maatregelen nodig zijn zoals spouwmuurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie of vloerisolatie.

Ik woon in een redelijk nieuw huis, heeft dat wel zin?
Iedereen die woningeigenaar is kan zich aanmelden voor de warmtescanactie. Ook bij woningen die nu twintig jaar oud zijn, zijn er verschillende mogelijkheden voor het nemen van isolerende maatregelen. Meld je aan voor een warmtescan om te zien waar jouw woning warmte lekt.  

Hoe meld ik mij aan?
Wil je een warmtescan uit laten voeren? Dan kun je je tot en met 15 februari aanmelden op I: www.servicepuntwoningverbetering.nl. Het uitvoeren van de warmtescan is volledig gratis en wordt gedaan door een van onze adviseurs. De warmtescan kan alleen uitgevoerd worden bij koude temperaturen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via T: 010-219 17 00 of E: [email protected]

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →