Categorieën

Service

Kaartverkoop Walking Dinner van start

Kaartverkoop Walking Dinner van start
Wonen

Kaartverkoop Walking Dinner van start

  • Redactie
  • 29-01-2017
  • Wonen
Kaartverkoop Walking Dinner van start
SCHIEDAM - Kaarten voor de culinaire route van het Walking Dinner 'Krachtvoer' zijn nu te koop. 

Op woensdagavond 8 maart organiseert het Schiedams Vrouwen Platform (SVP) voor de achtste keer een Walking Dinner in Schiedam. Groepjes vrouwen lopen een culinaire route door de stad, langs verschillende adressen. Ze proeven een paar gerechten en maken kennis met elkaar, voordat ze naar een volgend adres gaan. Zo nemen ze letterlijk een kijkje bij elkaar in de keuken. Alle deelnemers starten en eindigen op een centrale locatie in de stad. Het diner op Internationale Vrouwendag brengt jaarlijks ruim tweehonderd vrouwen op de been.

Kaarten voor de culinaire route à € 15,- zijn te koop tot en met zaterdag 25 februari bij het I-Punt aan de Lange Kerkstraat, Césant in de Korenbeurs, boekhandel Post Scriptum in Hof van Spaland en City’Lein op de Hoogstraat.

Het SVP is ook weer op zoek naar (nieuwe) kookteams in heel Schiedam. Dames, jong en oud, die het leuk vinden om voor andere vrouwen te koken, thuis of op een bijzondere locatie in Schiedam. Elk kookteam krijgt twee groepjes vrouwen te eten. Daarvoor krijgen ze boodschappengeld van het SVP.

Schiedam heeft veel inwoners die van oorsprong uit een andere stad, of zelfs een ander land komen, zo constateert het SVP. "Schiedam is een importstad. Niet iedere vrouw vindt hier even gemakkelijk haar weg." Op 8 maart wil het SVP collectief deuren openen die anders gesloten blijven.

De coördinerende groep voor het Walking Dinner bestaat uit: Astrid van Pelt, Jennifer Dekker, Leonie Hulshof, Rita van der Eijk, Sandra Winkels, Vera van der Vlerk en Soesja Boode.

Zie ook: dit artikel van 11 januari.