Categorieën

Service

Kerst was goed, nu op naar oud en nieuw!

Kerst was goed, nu op naar oud en nieuw!
Winkelen

Kerst was goed, nu op naar oud en nieuw!

  • Redactie
  • 27-12-2023
  • Winkelen
Kerst was goed, nu op naar oud en nieuw!

Nico, trots op zijn oliebollen


SCHIEDAM - Met een mooie Kerst achter de rug, genieten veel mensen nog van een paar dagen rust; tijd voor wat familiebezoek, klusjes in huis, afronden van de boekhouding, of een goed boek. Misschien ook nog eens wat verhalen teruglezen van Schiedam24: we brengen later deze week onze ‘beste artikelen’ en houden natuurlijk ook het nieuws in de stad van vandaag en morgen bij. Als u in het zoekvenstertje links helemaal boven het onderwerp van uw interesse intikt, komen er vast de nodige artikelen uitrollen.

Voor wie voor de vraag staat ‘oliebollen zelf bakken, of lekker op het gemak halen’? Nico Sterrenberg is wederom beloond voor zijn puike oliebollen met hoge cijfers. Een vertrouwd adres om te kunnen genieten van heerlijke bollen, en beignets. Of appelflappen, of wafels. Hartje stad op de Koemarkt te halen, altijd goed voor het tegenkomen van een paar bekenden - en voor wie op oudjaarsdag langer in de rij wil staan: het is er dan altijd een klein feestje, met een hoop gezelligheid.

Wie ook in het nieuwe jaar - een gelukkig 2024 alvast gewenst aan u allemaal - nog trek heeft in een oliebolletje: Nico geeft ze weg, via Schiedam24. Geen bollen die nog over zijn, maar vers gebakken, op 1 januari.

Hoe u voor deze tien bollen in aanmerking komt? Reageer onder dit bericht op sociale media, of via E: [email protected], met wie u wel een bolletje wil opsmikkelen. Deel dit bericht, in ieder geval met die persoon, of op uw pagina.

Overigens: kijk ook nog even naar onze enquête over hoe u Kerstmis vierde - de rondvraag is anoniem, maar als u het bericht erover op Facebook deelt - zie hieronder - maakt u twee keer zo veel kans de bollen te winnen. Op 1 januari maken we de winnaars bekend, er zullen er tien zijn. Laat ze smaken, lieve mensen!