Categorieën

Service

Latin-artiest Rolf Sanchez komt naar Vlaardingen

Latin-artiest Rolf Sanchez komt naar Vlaardingen
Uit

Latin-artiest Rolf Sanchez komt naar Vlaardingen

  • Advertorial
  • 08-03-2022
  • Uit
Latin-artiest Rolf Sanchez komt naar Vlaardingen

Rolf Sanchez komt naar Vlaardingen; foto: Ruud Baan


VLAARDINGEN - Donderdag 10 maart om 20.15 uur zie je in de Stadsgehoorzaal Nederlands meest succesvolle artiest op het gebied van Latin: Rolf Sanchez.

Samen met zijn band Latin Society blaast hij je omver met zijn stem en laat hij je dansen alsof je echte Latin heupen hebt. Ga maar I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/rolf-sanchez om te zorgen dat je bij de vlammende show Mi Aventura bent. De populaire Rolf Sanchez maakte Latin geliefd in ons land, onder andere door zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma De Beste Zangers van Nederland waaruit ‘Pa Olvidarte’ voortkwam, zijn duet met Emma Heesters. Dit nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5 en heeft inmiddels al drie keer de platina status behaald. Zijn nummer ‘Más Más Más’ behaalde de nummer één positie in de Nederlandse Top40 waarmee Rolf de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit scoorde in Nederland.

In de swingende show Mi Aventura brengt Sanchez zijn brede repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek ten gehore en staat Vlaardingen voor een avond in het teken van heerlijke Latin vibes en vlammende passie!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →