Categorieën

Service

Literaire kroegentocht met Bibliotheek Schiedam

Literaire kroegentocht met Bibliotheek Schiedam
Uit

Literaire kroegentocht met Bibliotheek Schiedam

  • Advertorial
  • 31-10-2022
  • Uit
Literaire kroegentocht met Bibliotheek Schiedam

Abdelkader Benali treedt op tijdens Schrijvers aan de Toog 2021


SCHIEDAM - De Bibliotheek Schiedam verwelkomt op donderdag 10 november voor de tweede keer diverse schrijvers, dichters en performers in de Schiedamse cafés en restaurants voor optredens tijdens Schrijvers aan de Toog. Aan de bar, een tafel of op een kleine verhoging lezen zij voor uit eigen werk. Dat kan een column zijn, maar ook een gedicht of kort verhaal. De optredens vinden op ‘n ongedwongen manier plaats in een fijne ambiance, zodat het publiek volop kan genieten van de literatuur!

Tijdens de literaire kroegentocht kunnen bezoekers de volgende schrijvers tegenkomen: Özcan Akyol, Daniel Dee, Elke Geurts, Merlijn Kerkhof, Joost Oomen, Jean Pierre Rawie, Aafke Romeijn, Maarten Spanjer, Elfie Tromp, Vrouwkje Tuinman, KMR, Hanneke Hendrix en Jarle Lourens. 

Deze volgende horecagelegenheden doen dit jaar mee: ’t Anker, De Beurs, Brasserie De Eenling, Café Sjiek, Césant in de Korenbeurs, Jeneverie ’t Spul, Lucas Drinkwinkel, Post, Wijning (Wijn & beleving), Záálig, Bier & Vinyl, Café de Boemerang, Restaurant Oniria en Bar The Angel.

Het Schiedams Boekhuis houdt die avond de deuren tot 22.00 uur open, mocht het publiek graag direct een boek willen kopen.

Een blokkenschema, waarop te zien is waar en hoe laat de schrijvers optreden, is gepubliceerd op de website en ook als flyer verkrijgbaar bij de bibliotheek. 

De toegang is gratis.

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →