Categorieën

Service

Lucas en Stadhuis richten Feyenoordplein in

Lucas en Stadhuis richten Feyenoordplein in
Uit

Lucas en Stadhuis richten Feyenoordplein in

  • Redactie
  • 08-05-2023
  • Uit
Lucas en Stadhuis richten Feyenoordplein in

SCHIEDAM - Als Feyenoord kampioen wordt, zondag aanstaande, gaat dat niet ongezien aan Schiedam voorbij: de stad wordt uitgenodigd om op de Grote Markt 'de club van zuid' - maar toch ook een beetje van Schiedam - kampioen te zien worden. Want misgaan... dat kan toch niet meer?!

De uitnodiging om er samen een kampioensfeest op zijn Schiedams van te maken komt van de horeca-ondernemers van Brasserie Stadhuis en café Sjiek en van die van Lucas Drinkwinkel. Die hebben 'als kameraden', dus echte Feyenoorders, de handen ineengeslagen om een 'Super Feyenoord Plein' in te richten.

Met als belangrijkste attribuut natuurlijk een groot scherm om de wedstrijd Feyenoord-Go Ahead Eagles - aanvang kwart voor vijf - live te bekijken. Verder het nodige lekkers en muziek, want het plein opent al om twee uur. Toegang tot het feest is er alleen tegen betaling, te weten 17,50 euro. "Vanwege veiligheidseisen is het verplicht een ticket aan te schaffen", aldus de organisatoren. Jongeren onder de achttien hebben een volwassen begeleider nodig. De tickets zijn niet ter plekke te koop, maar alleen in de voorverkoop via de sites van de organisatoren.  

En voor de zwartkijkers onder ons: "Wordt Feyenoord op 14 mei geen kampioen, dan proberen we het de week erna weer!"