Categorieën

Service

Maak kennis met Vitamine G

Maak kennis met Vitamine G
Nieuws

Maak kennis met Vitamine G

  • Advertorial
  • 18-08-2022
  • Nieuws
Maak kennis met Vitamine G

Wie nieuwsgierig is naar Vitamine G, is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen; foto: PR Stoed


SCHIEDAM - Op donderdag 1 september gaat Vitamine G officieel van start in Schiedam.

Vitamine G - met de G van Geest - is een plek voor mensen met milde psychisch-sociale klachten, zoals stress, piekeren, gevoelens van rouw of eenzaamheid. Door vroegtijdig hulp te zoeken, kan verergering van die klachten worden voorkomen. In OC De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818 is er nu een inloopvoorziening waar Schiedammers terechtkunnen voor activiteiten, trainingen, advies en contact met lotgenoten. Zij krijgen daar handvatten om beter met hun situatie om te gaan en aan hun mentale gezondheid te werken.

Wie nieuwsgierig is naar Vitamine G, is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen tijdens de feestelijke opening op 1 september. Wethouder Petra Zwang zal om half elf de openingshandeling verrichten, waarna er tot drie uur diverse activiteiten op het programma staan, zoals workshops, leerzame spelletjes en speeddates met het team van Vitamine G. Uiteraard is er taart, hapjes en drankjes en een heerlijk lunchbuffet.

Vitamine G is een initiatief van Stoed en Seniorenwelzijn, in samenwerking met de Herstelacademie (Doel Delfland) en wordt ondersteund door de gemeente Schiedam en andere samenwerkingspartners. Meer informatie vindt u op I: www.stoed.nl/gezondheid. 

Seniorenwelzijn

Nieuwe Damlaan 818, Schiedam

Meer over Seniorenwelzijn →