Categorieën

Service

Mart Hoogkamer bouwt een feestje in de Stadsgehoorzaal

Mart Hoogkamer bouwt een feestje in de Stadsgehoorzaal
Uit

Mart Hoogkamer bouwt een feestje in de Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 15-02-2023
  • Uit
Mart Hoogkamer bouwt een feestje in de Stadsgehoorzaal

Na twee optredens in een uitverkocht Ahoy afgelopen jaar, voegt de 24-jarige Mart Hoogkamer nu een theatertour met zevenkoppige liveband toe aan zijn indrukwekkende muzikale cv; foto: Rosoriginal


VLAARDINGEN - Morgen is het dan eindelijk zover, Mart Hoogkamer reist af naar Vlaardingen! Na zijn doorbraak in de zomer van 2021 met zijn gimmickplaat Ik Ga Zwemmen (in Bacardi Lemon) veroverde de goedlachse volkszanger én ras-entertainer in een hoog tempo ieders hart. Want zeg nou zelf, we kent (of zingt) ‘m niet?! Grijp je kans om deze nummer 1 hit én andere nummers live mee te zingen in de Stadsgehoorzaal. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via I: stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/mart-hoogkamer.

Na twee optredens in een uitverkocht Ahoy afgelopen jaar, voegt de 24-jarige Mart Hoogkamer nu een theatertour met zevenkoppige liveband toe aan zijn indrukwekkende muzikale cv. De voorstelling Met een lach en een traan is een echte feelgood show. Naast de grootste Engelstalige evergreens (onder meer Unchained Melody, All By Myself en She Believes In Me) waar Mart een groot liefhebber van is, zullen er ook veel Nederlandstalige hits voorbijkomen. Dit zijn de muzikale herinneringen die Mart vanuit huis heeft meegekregen, zingen zit hem namelijk in het bloed. Geïnspireerd door zijn vader is Mart al op zesjarige leeftijd begonnen met zingen op feesten en partijen. Mart is de sensatie van nu, zijn theatervoorstelling een feest der herkenning!

De meest recente hit van Mart Hoogkamer heeft veel raakvlakken met Vlaardingen, aangezien het een nieuwe versie is van de enige echte Bassie en Adriaan hit “In Spanje”. Het lied van dit Vlaardingse circusduo komt uit 1978 en is een lofzang voor het zonnige weer in het land aan de Middellandse Zee. Eind 2022 werden de zanger en het duo aan elkaar gekoppeld en werd het idee werkelijkheid. Met bijna één miljoen weergaven van de videoclip is deze nieuwe versie van de klassieker een groot succes.

Mart Hoogkamer met Met een lach en een traan
Donderdag 16 februari – kwart over acht
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/mart-hoogkamer

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →