Categorieën

Service

Nienke Plas met nieuwe show Postnatale Expressie

Nienke Plas met nieuwe show Postnatale Expressie
Uit

Nienke Plas met nieuwe show Postnatale Expressie

  • Advertorial
  • 08-05-2023
  • Uit
Nienke Plas met nieuwe show Postnatale Expressie

In haar nieuwe voorstelling Postnatale Expressie vergelijkt Plas de evolutie van een vrouw met die van een roos; foto: Stadsgehoorzaal Vlaardingen


VLAARDINGEN - Vlogger, presentatrice, cabaretier, stand up comedian, entertainer en Televizier-ster winnaar Nienke Plas brengt na het grote succes van haar debuutvoorstelling Van de hak op de tak een goednieuwe, tweede voorstelling over de mooie, hilarische en heel soms jammerlijke evolutie van een vrouw: Postnatale Expressie. Op woensdag 17 mei staat ze in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

De veelzijdige online ster Nienke Plas heeft op haar YouTube-kanaal meer dan driehonderdduizend abonnees en op Instagram meer dan 620 duizend trouwe volgelingen. Daarnaast kun je haar kennen van haar deelname aan Expeditie Robinson, The Masked Singer (waar zij verstopt zat in het Bidsprinkhaanpak), Weet Ik Veel en het bekende Amazone Prime programma LOL: Last One Laughing. Met haar Amsterdamse babbel, flinke dosis zelfspot en expressieve gezichtsuitdrukkingen krijgt ze iedereen aan het lachen.

In haar nieuwe voorstelling Postnatale Expressie vergelijkt Plas de evolutie van een vrouw met die van een roos. Een mooie dichte knop die open bloesemt, maar uiteindelijk op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemands toilet hangt. Benieuwd waar dit verder nog heen gaat? Ontdek het zelf op woensdag 17 mei!

Nienke Plas – Postnatale Expressie
Woensdag 17 mei – kwart over acht
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/nienke-plas-postnatale-expressie.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →