Categorie├źn

Service

Niet te versmaden tijdens de voorbeschouwing...

Niet te versmaden tijdens de voorbeschouwing...
Winkelen

Niet te versmaden tijdens de voorbeschouwing...

  • Advertorial
  • 24-05-2022
  • Winkelen
Niet te versmaden tijdens de voorbeschouwing...

SCHIEDAM – Het was een inkoppertje: als Feyenoordfan en omdat veel van zijn klanten hun hart verpand hebben aan de ‘club van zuid’. Bakker Raymond Herweijer maakt zijn bekroonde tompoucen vandaag in Feyenoordkleuren. En zet er een aantal voor klaar voor de lezers van Schiedam24.

Zie eens hoe dat eruit ziet! Daar kijk je toch net zo naar uit dan naar een zondagmiddag in de Kuip? Nu maar hopen dat de spelers van AS Roma morgenavond Feyenoord niet ook zien als niet te versmaden hapje, lekker om op te peuzelen… Nou ja, daar komen ze wel van terug, zeker als Feyenoord 1 zich laat inspireren door het gifgroen van Herweijer en zich net zulke gifkikkers toont als in eerdere wedstrijden in de Conference League.

Stiekem hopen we dat de lekkernij net zo’n traditie wordt als de oranjetompouce waarmee de bakker in Vlaardingen-Holy nog niet zo lang geleden scoorde. Dat zou betekenen dat Feyenoord zich ieder jaar onder de besten van Europa schaart… dat is natuurlijk een beetje de goden verzoeken, dus laten we er morgen maar vast eentje nemen!

Overigens: veel Schiedammers zien Herweijer nog altijd als 'een van ons'. Maar Raymond Herweijer is twee jaar geleden gestopt met de Schiedamse brood- en banketwinkels, in de Nolenslaan en in de Hof van Spaland. Daar is een collega bakker mee verder gegaan. Voor het Feyenoordgebak van Herweijer moeten we dus echt naar Holy.

Om Schiedammers te helpen die - kleine - drempel te slechten, werken Herweijer en Schiedam24 samen. Twaalf keer twee tompoucen staan (morgen) klaar in de winkel in De Loper, gratis mee te nemen. Om tot die twaalf gelukkigen te behoren volstaat het om - vandaag - een berichtje te sturen aan [email protected] of een boodschap achter te laten onder het facebookbericht. daarin twee dingen: met wie je de tompouce tijdens de voorbeschouwing op de wedstrijd wilt weghappen (tag) en wat de uitslag wordt. Komt er een verlenging? Laat weten: vreest Schiedam - om met Herman Kuiphof te spreken - ‘dat we er toch weer intuinen’, in zo’n vlijmscherpe Italiaanse counter, of blaken we van (on-Schiedams en -Rotterdams) zelfvertrouwen, gezien al het moois dat de elf (en de rest) van Arne Slot dit seizoen al om de mat hebben gelegd. Ligt de eeuwige roem op hen te wachten - en feest in al die huiskamers en in de stad in het verschiet?