Categorie├źn

Service

Nieuw Thais restaurant op Broersveld

Nieuw Thais restaurant op Broersveld
Winkelen

Nieuw Thais restaurant op Broersveld

  • Redactie/Schiedammer Online
  • 20-06-2022
  • Winkelen
Nieuw Thais restaurant op Broersveld
SCHIEDAM - Op het Broersveld 108 is een nieuw Thais restaurant genaamd 'Teppratanporn'. Je kunt er afhalen en er staan enkele tafeltjes om ter plekke te kunnen eten. Hiervoor was Toko Dushi Ambiente in het pand gevestigd.

De Thaise kokkin Chuaykaen (42) is de eigenaresse van het nieuwe restaurant. "Ik heb al achttien jaar ervaring in de horeca, maar dit is voor het eerst dat ik als zelfstandig ondernemer werk", zegt zij.

Aan bezorgen doet het restaurant nog niet. "De mensen moeten het restaurant eerst leren kennen. Daar neem ik de komende maanden voor. Misschien dat er in het najaar bezorgservice bijkomt." 

Op het menu staan onder meer de bekende gerechten Tom Kha (soep) en Phad Thai (noedelgerecht) in verschillende varianten. Er staan voorgerechten op de kaart als loempia's, viskoekjes en Thaise kipsaté. 

Op de vraag of ze ook broodjes gaat verkopen, antwoordt ze gedecideerd: "Nee, echt niet, 'broodjes kip kerrie' of zo, daar is weinig Thais aan."

Teppratanporn zal alle dagen open zijn van 14.00 tot 21.30 uur, behalve op woensdag op welke dag het restaurant gesloten zal zijn.

Op het Broersveld is op nummer 178 ook een Thais restaurant gevestigd te weten Thai Streetfood.