Categorieën

Service

Nieuwe kunstvormen ontwikkelen om te stralen

Nieuwe kunstvormen ontwikkelen om te stralen
Uit

Nieuwe kunstvormen ontwikkelen om te stralen

  • Advertorial
  • 16-08-2023
  • Uit
Nieuwe kunstvormen ontwikkelen om te stralen

SCHIEDAM - Heb jij altijd al jouw creatieve talenten willen ontdekken of verder ontwikkelen om deze een kans te geven te stralen? Dan krijg je tijdens ‘Kunst op je Block-X-Party’ de gelegenheid om hiermee aan de slag te gaan. Twee dagen lang kun je aan verschillende masterclasses deelnemen die door professionele kunstenaars gegeven zullen worden.

‘Kunst op je Block-X-Party’ is de plek waar je nieuwe kunstvormen en jouw talent(en) tot leven komen. Of je een ervaren kunstenaar bent of gewoon nieuwsgierig bent naar nieuwe kunstvormen. Deze twee dagen geven je de mogelijkheid je vaardigheden te ontwikkelen, jezelf en anderen te inspireren, nieuwe kunstvormen te leren kennen en je creativiteit te laten stralen.

Wat kun je verwachten?
Op donderdag 17 & vrijdag 18 augustus kun je deelnemen aan masterclasses van de volgende vier nieuwe kunstvormen: Spokenword, Storytelling, Rap en Brassband. Je krijgt de kans om met andere jonge kunstenaars uit de buurt nieuwe vriendschappen te sluiten en een artistieke community te vormen. Aan het einde van de laatste masterclass op dag twee zal de barbecuegrill aan gaan en kunnen alle jongeren en mensen van de buurt onder genot van eten, drinken, muziek en optredens genieten van een Blockparty in de wijk.

Aanmelden 
Voor een of meerdere casterclasses kan je je aanmelden via E: [email protected]

Tijden
Donderdag, 13.00 - 15.00 uur: masterclass Spokenword
Donderdag, 15.00 - 17.00 uur: masterclass Brassband
Vrijdag, 13.00 -15.00 uur: masterclass Rap
Vrijdag 15.00 - 17.00 uur: masterclass Storytelling
Vrijdag 17.15 - 20.15 uur: blockparty & bbq

Locatie
Glasfabriek, Buitenhavenweg 146, Schiedam

Zowel deelname aan de masterclasses als aan de blockparty & bbq is kosteloos.