Categorieën

Service

Nolenslaan geeft duizenden tassen weg aan vaste klanten

Nolenslaan geeft duizenden tassen weg aan vaste klanten
Winkelen

Nolenslaan geeft duizenden tassen weg aan vaste klanten

  • Kor Kegel
  • 29-06-2020
  • Winkelen
Nolenslaan geeft duizenden tassen weg aan vaste klanten

Ronald Bergsen laat de tas zien; foto: winkeliersvereniging


SCHIEDAM – Winkeliersvereniging Nolenslaan schenkt duizenden gratis tassen weg aan de trouwe bezoekers. Voorzitter Ronald Bergsen, drogist in de winkelstraat van Nieuwland, spreekt van een leuke praktische boodschappentas waarmee je gezien wilt worden.  

Een leuke verrassing voor de vaste klanten, vindt winkelstraatmanager Ben Dubbeldam. De winkeliers van de Mgr. Nolenslaan danken hun publiek voor alle steun en begrip tijdens de Coronacrisis. Het viel niet mee om geduld te betrachten als je niet met te veel klanten tegelijk een winkel in mocht. Het viel niet mee om een afstand van anderhalve meter te bewaren. 

Maar de winkeliers zijn hun klanten erkentelijk dat ze toch hun aankopen zo veel mogelijk lokaal bleven doen, waardoor de Nolenslaan het kloppend hart van de stad Schiedam bleef.

Ronald Bergsen richt zich tot het winkelend publiek: “Wij spreken af om onze stinkende best voor u te blijven doen. Kom deze week voor uw boodschappen naar de Nolenslaan en ontvang de tas gratis. We hebben er veel, maar toch: op = op.”  

De winkeliers op de Nolenslaan hebben hun uiterste best gedaan om tijdens de Coronacrisis alle klanten te blijven ontvangen. “Dat was best moeilijk. Regels werden telkens veranderd en onze bezoekers werd gevraagd om zich aan te passen aan de nieuwe regels. Toch is het best goed gegaan”, zegt Bergsen. 

De winkeliers zijn blij met hun trouwe klanten. “Vandaar deze publieksvriendelijke actie!”

De Stylingfabriek Pijpfitter & Montage

Royaardsplein 41, Schiedam

Meer over De Stylingfabriek Pijpfitter & Montage →