Categorieën

Service

Ontmoet gelijkgestemde senioren 

Ontmoet gelijkgestemde senioren 
Gezond

Ontmoet gelijkgestemde senioren 

  • Advertentie
  • 05-03-2023
  • Gezond
Ontmoet gelijkgestemde senioren 
SCHIEDAM - Wilt u op een laagdrempelige manier in contact komen met mensen die misschien wel dezelfde hobby hebben als u, of lijkt het u leuk om juist iets nieuws te leren, samen met andere leeftijdsgenoten? Dan is deelnemen aan een zogenoemde ‘visiteclub’ van de Frankelandgroep misschien wel wat voor u! 

Speciaal voor zelfstandig wonende senioren in Schiedam en Vlaardingen organiseert de Frankelandgroep visiteclubs: dit zijn kleinschalige, vaste groepen van maximaal tien deelnemers die één keer per week bij elkaar komen; bijvoorbeeld om een gezamenlijke hobby uit te oefenen en/of om kennis te maken met nieuwe vrijetijdsbestedingen. Dit alles onder begeleiding van bevlogen en betrokken vrijwilligers die over de benodigde kwaliteiten beschikken om zich over de (soms kwetsbare) senioren te ontfermen. 

Ook zijn er specifieke visiteclubs waarbij er juist aandacht is voor ontspanning, passende beweegactiviteiten en de uitwisseling met lotgenoten, zoals visiteclubs voor senioren met beginnende geheugenproblemen en de visiteclub voor mensen met de ziekte van Parkinson. Juist voor deze doelgroep is het fijn om op vaste momenten bij elkaar en zo even op adem te komen.

Nieuwsgierig geworden? Vrijblijvend en gratis kennismaken is altijd mogelijk!

Het complete aanbod aan visiteclubs, uitgebreide informatie, tijdstippen locaties en contactgegevens vindt u hier.

Frankelandgroep

Sint Liduinastraat 10, Schiedam

Meer over Frankelandgroep →