Categorieën

Service

Ontspannen bij Yoga in Concert

Ontspannen bij Yoga in Concert
Uit

Ontspannen bij Yoga in Concert

  • Advertorial
  • 27-12-2023
  • Uit
Ontspannen bij Yoga in Concert

Alles is mogelijk tijdens Yoga in Concert; foto: Bernard Schlimbach

VLAARDINGEN - Stel je voor: je ligt ontspannen op een yogamat en terwijl je rustig in- en uitademt hoor je betoverende klanken van Coldplay en een stem die je begeleidt naar meditatie. Jouw adem neemt je mee in een flow van beweging en ontspanning. Welkom bij Yoga in Concert, op zondag 7 januari in de Stadsgehoorzaal. 

Yogahoudingen, muziek, klank en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Gitarist Jan Kuiper, Voice of Holland-winnares Iris Kroes en yogini Yvonne de Hoop nemen je mee in een flow van adem, muziek, beweging en ontspanning. Jan en Iris brengen de mooiste songs van Coldplay waaronder The Scientist en Fix You en Yvonne je volledig laat ontspannen met zachte adem- en bewustzijnsoefeningen.

Alles is mogelijk tijdens Yoga in Concert: actief meedoen of ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beide. Het publiek wordt meegenomen op een innerlijke reis en de voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom. Zo relaxed ben je nog nooit geweest tijdens één van de meest bijzondere voorstellingen van dit seizoen!

Yoga in Concert met Colors of Coldplay
Zondag 7 januari – elf uur
Kaarten (twintig euro, incl. consumptie) te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/yoga-in-concert


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →