Categorieën

Service

Eieren zoeken met De Bonte Koe

Eieren zoeken met De Bonte Koe
Winkelen

Eieren zoeken met De Bonte Koe

  • Advertorial
  • 23-03-2024
  • Winkelen
Eieren zoeken met De Bonte Koe

Foto's: Sophia van den Hoek

SCHIEDAM - Voor Schiedammers is het geen geheim dat De Bonte Koe van zijn chocoladeproducten kleine kunstwerkjes maakt. Ze zijn komende paasweek ook buiten de winkel te vinden: in de stad, op onverwachte plaatsen.

Hoe vernieuwend De Bonte Koe ook is, de maker doet dit jaar mee met een oude traditie: paaseieren verstoppen. Aan de Schiedammers de schone taak deze te vinden. Iedereen kan meedoen. Via sociale media geeft de chocolade-maker aanwijzingen voor de liefhebbers die op zoek willen gaan om de kleine cadeautjes te vinden. 

En er is nog een reden om te zoeken: in de eieren zit een leuke waardebon voor nog meer chocolade van De Bonte Koe. 


De Bonte Koe maakt graag lekkere producten, maar vindt dat niet volstaan. Het familiebedrijf wil zijn chocolade ook zo duurzaam mogelijk maken. Bijvoorbeeld door de chocolade te produceren uit biologisch gecertificeerde cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek. Zo weet de consument dat er aan zijn lekkernijen geen ontbossing of pesticide te pas komt. Ook de melk en rietsuiker die in de chocolade verwerkt worden, zijn biologisch. En dat de boeren die hebben gezorgd voor een mooie oogst aan bonen, een eerlijke prijs voor hun werk ontvangen. Ook zet De Bonte Koe zonne-energie in voor zijn productie en worden milieuvriendelijke verpakkingen gebruikt.

In Schiedam is De Bonte Koe ook betrokken bij de stad. Zo biedt het bedrijf bliksemstages aan jongeren. Jongeren uit groep acht tot de tweede klas kunnen een dag meelopen in het bedrijf. De Bonte Koe hoopt er het enthousiasme voor het mooie ambacht van chocolade-maker mee te versterken. 


Schiedammers zijn dus van harte welkom, komende week, om iets lekkers in huis te halen voor Pasen. Of om een aardige attentie te kopen, fijn om weg te geven. Bij de
 chocolatier vind je bijzondere paaseieren en verrukkelijke bonbons. Voor ieder die niet zo'n held is in paaseieren zoeken: in de winkel zijn ze dus ook gewoon te krijgen. Met de code PASENSDAM24 krijg wacht hen in de webshop bovendien tien procent korting op het paasassortiment. 

Mocht u dus nog twijfelen hoe uw paastafel op te vrolijken of die attente buur/vriendin/klant/verpleegster en wie niet eens echt te bedanken... niet meer doen. Bij De Bonte Koe slaagt u zeker! Volg hier de aanwijzingen om de paaseieren te vinden. En geniet van het zoeken!