Categorieën

Service

People 21 wordt buur van Zwembad Zuid en HSM

People 21 wordt buur van Zwembad Zuid en HSM
Nieuws

People 21 wordt buur van Zwembad Zuid en HSM

  • Redactie
  • 16-11-2022
  • Nieuws
People 21 wordt buur van Zwembad Zuid en HSM

Foto: People 21


SCHIEDAM - Uitzendbedrijf People 21 gaat kantoor houden aan de Westfrankelandsedijk. Ze tekende met verhuurder Vrijvast een huurcontract voor gebruik van het volledige kantoorgebouw op nummer 7, naast Zwembad Zuid. 

People 21 is het moederbedrijf van de uitzendondernemingen Stipt, Quality en DDD Personeel. En ook van Stay 21, dat (tijdelijke) huisvesting organiseert. Het bedrijf is nu nog gevestigd in een van de kantoorflats Klaverstede aan de De Brauwweg. Op de eigen website meldt People 21 dat het 2155 uitzendkrachten aan het werk heeft, voor hun inzet 460 auto’s beschikbaar te stellen en 1424 slaapplaatsen te verzorgen.

Aan de Westfrankelandsedijk krijgt het de beschikking over ongeveer tweeduizend vierkante meter kantoorruimte over drie verdiepingen, plus 75 parkeerplaatsen. Bart Legierse licht de verhuizing namens People 21 toe: “We waren al een tijdlang op zoek naar een geschikte locatie.” Met het pand aan de Westfrankelandsedijk heeft zijn bedrijf nu ‘een aantrekkelijke ruimte gevonden om onze business verder uit te breiden en onze relaties te ontvangen’.

People 21 heeft als missie voor het bedrijf geformuleerd: “Wij geloven dat we met het werk dat we doen, onze (buitenlandse) collega’s kunnen helpen met het opbouwen van een succesvol bestaan in Nederland met goede en veilige arbeids- en leefomstandigheden samen met onze partners.”

In het nieuwe onderkomen zat voorheen ERS, onderdeel van Saipem en het Italiaanse olieconcern ENI. Dat bedrijf is bekend van de grote schepen en constructies die het behandelt aan de overkant van de Wilhelminahaven. ERS heeft zich nu weer gevestigd bij de 'operaties' op de kade aan de Nieuwe Waterwegstraat. Zie hier.