Categorieën

Service

Pijnlijk verlies honkballers Schiedam

Pijnlijk verlies honkballers Schiedam
Sport

Pijnlijk verlies honkballers Schiedam

  • Redactie
  • 20-08-2019
  • Sport
Pijnlijk verlies honkballers Schiedam

Foto: Judith Droog


HONKBAL - Lang leek het erop dat het honkbalteam van SV&HV Schiedam de eerste wedstrijd na de vakantiestop in winst zou omzetten. Het balletje rolde echter een andere kant op.

Een voorsprong van 9-3 in de zevende inning bleek niet genoeg voor de winst tegen Alphians. In de laatste innng verloor het team van coach Gershwin Hernandez afgelopen zondag van de lager geplaatste tegenstander uit Alphen aan den Rijn, met 12-13.

Maar liefst zeven Alphenaren kwamen in de achtste inning over de thuisplaat, waardoor de tegenstander een voorsprong nam van 9-10. In eerste instantie had SV&HV Schiedam hier nog een antwoord op. Leon Korpel, Gino Spruit Bleeker en Sander Bol scoorden, zodat de thuisploeg met een 12-10 voorsprong de laatste inning inging. Alphians gaf zich echter opnieuw niet gewonnen en kwam op 12-13. De Schiedamse slagploeg liet het daarna afweten.

Volgende week zondag komt Tex Town Tigers op bezoek in Sportpark Bijdorp. Schiedam staat nu zesde op de ranglijst van de Topklasse A, met twaalf punten uit evenzoveel wedstrijden.