Categorie├źn

Service

Politie zoekt getuigen autobrand

Politie zoekt getuigen autobrand
Nieuws

Politie zoekt getuigen autobrand

  • Redactie
  • 23-01-2021
  • Nieuws
Politie zoekt getuigen autobrand

Foto: FlashphotoNL


SCHIEDAM - De politie zoekt getuigen van een autobrand op 13 januari op de Jan van Riebeeckweg in Schiedam. Een grijze Peugeot 3008, die in de nacht van 28 op 29 december op de Lepelaarsingel in Vlaardingen was gestolen, ging daar rond een uur 's nachts in vlammen op.

De politie zoekt niet alleen getuigen van de brand zelf. Misschien heeft iemand vóór of ná de brand mensen op de Jan van Riebeeckweg zien wegrennen of wegrijden, zo vraagt de politie. Ook camerabeelden zijn  welkom.

De politie is direct na de brand een onderzoek gestart en daaruit is gebleken dat de auto in de twee dagen vóór de brand mogelijk in een van de zijstraten rondom de Burgemeester van Haarenlaan heeft gestaan, en dan met name in het gedeelte tussen het Nieuwlandplein en de ’s-Gravelandseweg. "Misschien is iemand dat opgevallen of heeft iemand mensen in de buurt van de auto gezien?", aldus de politie. Ook die informatie is welkom, net als beelden. Contact met de politie kan via T: 0900-8844 of anoniem T: : 0800-7000.

Zie ook dit artikel.