Categorieën

Service

Post NL plaatst automaat voor pakketten bij Gamma

Post NL plaatst automaat voor pakketten bij Gamma
Winkelen

Post NL plaatst automaat voor pakketten bij Gamma

  • Redactie/De Schiedammer Online
  • 23-07-2022
  • Winkelen
Post NL plaatst automaat voor pakketten bij Gamma

Foto's: De Schiedammer Online


SCHIEDAM - Er is door Post NL een pakket- en briefautomaat geplaatst naast de deur van de Gamma aan de 's-Gravelandseweg.

Via deze pakket- en briefautomaat kunnen pakketten ter verzending worden ingeleverd en pakketten worden opgehaald. Ook fungeert de automaat als brievenbus. 

Het is even wennen, ook voor de medewerker van Post NL die vandaag de brievenbus kwam legen. Samen met een bereidwillige bezoeker van de Gamma boog hij zich over de instructies voor het openen van de brievenbus.

Post NL heeft aan bewoners in de omgeving van de Gamma een brief gestuurd met de aankondiging van de plaatsing van de automaat. Daarin staat onder meer: "Nu komt daar ook deze nieuwe pakket- en briefautomaat bij. En het fijne is dat je deze 24 uur per dag, zeven dagen per week kunt gebruiken." Dat is echter niet het geval bij deze automaat bij de Gamma, omdat het hek van het buitenterrein van deze bouwmarkt na sluitingstijd dichtgaat. Dat is doordeweeks om negen uur 's avonds, op zaterdag om zes uur en op zondag om vijf uur. De bouwmarkt gaat 's ochtends om tien uur open, op zondag om twaalf uur. 

Ook in het centrum werd onlangs een pakket- en briefautomaat geplaatst door Post NL, te weten in de hal van de Dirk-supermarkt aan het Broersveld. Zie dit artikel.