Categorieën

Service

Releaseparty Bob Spanish in De Kroepoekfabriek

Releaseparty Bob Spanish in De Kroepoekfabriek
Uit

Releaseparty Bob Spanish in De Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 09-02-2024
  • Uit
Releaseparty Bob Spanish in De Kroepoekfabriek

SCHIEDAM - Op vrijdag 16 februari viert Maassluise rapper Bob Spanish de release van zijn EP ‘Adembenemend’. Na het releasen van zijn eerste singles in 2017 en het winnen van de publieksprijs van de Grote Prijs van Rotterdam is het tijd voor zijn eigen werk. Met zijn sterke, kwetsbare teksten en pakkende hooks belooft deze EP over mentale gezondheid ‘adembenemend’ te worden.

Bob Spaans, beter bekend als Bob Spanish, timmert al een aantal jaar hard aan de weg. Sinds hij jaren geleden viral ging op Dumpert is het hard gegaan. Hij sleepte diverse prijzen in de wacht, waaronder de publieksprijs van de Grote Prijs van Rotterdam. Daarnaast verzorgde hij het voorprogramma voor Pete Philly, won hij verschillende talentenshows en mocht hij na het samen releasen van ‘Dirigent’ bij The Dean in een volgepakt Tivoli Vredenburg optreden.

Zijn nieuwe EP ‘Adembenemend’ staat geheel in het teken van mentale gezondheid, waarbij uiteindelijk een overwinningsgevoel de boventoon voert. Voor het realiseren van deze plaat sloeg Bob de handen ineen met producer en engineer Jesper de Jonge, bekend van zijn samenwerking met zangeres MEAU. Elk nummer op de EP heeft als vertrekpunt een andere manier van ademhalen. Denk bijvoorbeeld aan een lange adem hebben of een adem die stokt. En uiteraard; opgelucht ademhalen. Perspectief staat hierbij centraal. Dat is namelijk de boodschap van hoop die deze geboren en getogen Maassluizer maar wat graag verkondigt.

Vrijdag 16 februari staat De Kroepoekfabriek volledig in het teken van deze nieuwe stap in de loopbaan van Bob, die naar eigen zeggen pas net is begonnen. Met zijn sterke woordenspel, kwetsbare teksten en pakkende muziek heeft deze woordkunstenaar zich ontwikkeld tot een artiest die een ijzersterke show kan verzorgen waarbij je ziel wordt geraakt én de tent op z’n kop wordt gezet!

Bob Spanish 'Adembenemend' releaseparty
Vrijdag 16 februari 
Open: 20.00 | Aanvang: 20.30 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op I: www.kroepoekfabriek.nl 

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →