Categorieën

Service

Reshare Store in Groenelaan zamelt schoenen in

Reshare Store in Groenelaan zamelt schoenen in
Winkelen

Reshare Store in Groenelaan zamelt schoenen in

  • Redactie
  • 17-11-2022
  • Winkelen
Reshare Store in Groenelaan zamelt schoenen in

Bij de Reshare Store in de Groenelaan kunnen schoenen worden ingeleverd; foto: Dennis Maliepaard


SCHIEDAM - De Reshare Store aan de Groenelaan zamelt schoenen in om mensen in nood de winter door te helpen. Tot en met 19 december kunnen herdraagbare schoenen worden ingeleverd. De ingezamelde schoenen worden, in samenwerking met lokale instanties, rondom de kerst weggegeven.

Het Leger des Heils, initiatiefnemer tot de nieuwe winkel in de Gorzen, wil graag mensen eens 'in iemand anders’ schoenen laten lopen'. Want niet iedereen heeft goede of mooie schoenen of de mogelijkheid deze te kopen. De oproep is daarom: "Heb je nog stevige, herdraagbare schoenen over? Lever die dan bij de Reshare Store en help iemand in nood."

Extra donaties, zoals mutsen, handschoenen, shawls en sokken zijn ook welkom. In samenwerking met andere Schiedamse instanties wordt gezorgd dat de schoenen en andere spullen bij de mensen terecht komen die er hard behoefte aan hebben. Mensen die ideëen hebben voor een leuke of spraakmakend initiatief om de schoenen bij de mensen te krijgen die ze nodig hebben, zijn welkom om zich te laten kennen, aldus het Leger des Heils.

Om zoveel mogelijk mensen warm te houden deze winter, opende het Leger des Heils begin deze maand meer dan honderd buurthuiskamers door heel Nederland. "Iedereen die warm binnen wilt zitten is welkom. Bij de Reshare Store in Schiedam vind je ook zo'n warme huiskamer en mag je er gezellig warm bij komen zitten."