Categorieën

Service

Samen scoren = samen vieren

Samen scoren = samen vieren
Bedrijven nieuws

Samen scoren = samen vieren

  • Advertorial
  • 09-04-2024
  • Bedrijven nieuws
Samen scoren = samen vieren


SCHIEDAM - Wij zijn Fundament Advies, met kantoren in Vlaardingen en Schiedam houden wij ons bezig met onafhankelijk financieel advies. Op dit moment ondersteunen wij diverse lokale sporten en zijn veel van onze medewerkers als vrijwilliger betrokken bij verschillende verenigingen in de regio.

Wij geloven in de kracht van sporten en verbinden, wij weten als geen ander dat een vereniging afhankelijk is van betrokken vrijwilligers, maar ook dat de betrokkenheid van lokale ondernemers een belangrijk onderdeel uitmaakt van het bestaansrecht van een vereniging. Om onze verbinding met de sport verdere invulling te geven, starten wij met een unieke actie voor de regionale sportverenigingen en haar leden: 'Samen scoren = samen vieren'!

De actie in het kort
Deelnemende verenigingen ontvangen een vrij besteedbaar bedrag à € 150,- ten bate van de clubkas! Wij vragen de deelnemende vereniging in ruil het delen van zes sociale mediaberichten in het jaar 2024. De berichten worden kant en klaar en tijdig aangeleverd.


Wanneer er vanuit een team van een de deelnemende verenigingen, twee spelers/speelsters een hypotheek afsluiten via Fundament Advies, ontvangt het team een tegoed à € 250,- te besteden aan de 'derde helft' binnen de vereniging (het tegoed stroomt dus via de baromzet terug de clubkas in).


Wanneer er uiteindelijk vier spelers/speelsters of meer uit een team van een deelnemende vereniging, een hypotheek afsluiten via Fundament Advies, ontvangt het team een geheel verzorgd teamuitje of bijdrage ter waarde van € 500,-. Hierbij kan men kiezen uit verschillende teamactiviteiten!


Kortom; wat ons betreft een 'win-winsituatie' en een laagdrempelige manier om iets leuks aan te kunnen bieden aan alle teams binnen de vereniging! Hierbij geldt uiteraard dat het een stapelactie is en dus alle drie de elementen worden aangeboden (dus er valt voor een team in totaal voor zo'n € 750 te verdienen!).

Meer info? Neem contact met ons op via T: 010-4608900 of stuur een berichtje naar E: [email protected]