Categorieën

Service

Maak gebruik van onze vrijblijvende 'Financiële Zomer Check'

Maak gebruik van onze vrijblijvende 'Financiële Zomer Check'
Wonen

Maak gebruik van onze vrijblijvende 'Financiële Zomer Check'

  • Advertorial
  • 18-07-2023
  • Wonen
Maak gebruik van onze vrijblijvende 'Financiële Zomer Check'

SCHIEDAM - Inmiddels is voor veel mensen de zomervakantie aangebroken, een periode waarin je wellicht ook meer tijd hebt om jouw financiële zaken door te lopen en te bekijken hoe je er financieel voor staat!

Vragen die hierbij naar voren kunnen komen zijn bijvoorbeeld;
* Is jouw hypotheek klaar voor de toekomst?
* Wat zijn jouw mogelijkheden om een (andere) eigen woning aan te kopen?
* Is er ruimte mijn hypotheek te verhogen in verband met een verbouwing of verduurzaming van de eigen woning?
* Zijn jouw verzekeringen nog wel up-to-date?

De financieel adviseurs van Fundament Advies helpen je graag om deze en andere financiële vragen te beantwoorden. Hierbij bieden wij een geheel vrijblijvende afspraak op onze vestigingen in Vlaardingen of Schiedam. In deze afspraak zal de tijd worden genomen en stil worden gestaan bij jouw vragen en situatie. 

Nieuwbouwproject De Heemtuinen

Inmiddels is de voorverkoop van dit prachtige project in Vlaardingen gestart. Vanaf nu kun je via de site je voorkeur aangeven voor één of meer rijwoningen of appartementen. Jouw voorkeur wordt opgeslagen in je account en geeft je een streepje voor op het moment dat de eerste fase van De Heemtuinen in verkoop gaat. Naar verwachting al snel na de zomervakantie.

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend financieel advies bij Fundament Advies of andere financiële partner van dit project, de Rabobank. Na afloop krijg je een financieringsverklaring of een haalbaarheidscertificaat waarmee je kunt aantonen dat de woning van je voorkeur binnen jouw financiële mogelijkheden past. 

Meer informatie over dit project is te vinden via I: https://www.heemtuinen.nl/.

Tot snel!

Mocht je naar aanleiding van een of meerdere van deze zaken behoefte hebben aan een vrijblijvende afspraak met een van de financieel adviseurs van Fundament Advies? Neem dan contact op via T: 010-4608900 en wie weet zien we elkaar dan snel!

Fundament Advies

Gerrit Verboonstraat 17, Schiedam

Meer over Fundament Advies →