Categorieën

Service

50-plusser op de woningmarkt?

50-plusser op de woningmarkt?
Wonen

50-plusser op de woningmarkt?

  • Advertorial
  • 21-11-2023
  • Wonen
50-plusser op de woningmarkt?

Van Links naar rechts; Jeroen Onderdelinden, Joris van der Windt, Arjan Schreudering en Lars Roelofs


SCHIEDAM - In onze dagelijkse werkzaamheden zien wij dat veel mensen van vijftig jaar en ouder zich wel eens afvragen; kan ik nog wel een hypotheek krijgen? Wellicht wil men verhuizen, verbouwen, de woning verduurzamen of juist wat extra financiële ruimte creëren door een deel van de overwaarde op te nemen. In veel gevallen kan het interessant zijn dit middels een hypotheek te realiseren, waarbij leeftijd zeker geen rol hoeft te spelen, maar goed advies wel noodzakelijk is.

Bezoek onze inloopmiddag/avond van woensdag 29 november
Na de eerdere succesvolle editie voor starters op de woningmarkt, is het woensdag 29 november tussen 16.00 en 19.00 uur de beurt aan de 50-plusser. “Wij merken dat een dergelijke inloopmiddag extra laagdrempelig is voor geïnteresseerden”, aldus financieel adviseur Jeroen Onderdelinden van Fundament Advies. Het biedt een mooi moment om vrijblijvend vragen voor te leggen aan de financieel adviseurs van Fundament Advies en de makelaars van 3D Makelaars. 

Aanmelden is niet verplicht
Uiteraard zijn alle geïnteresseerden van harte welkom aan de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam. Aanmelden is niet noodzakelijk, echter wel verstandig wanneer men zeker wil zijn van een plekje. In dat geval kan men telefonisch contact opnemen via T: 010-4277788 (3D Makelaars).

Meer informatie? Bekijk dan ons informatiefilmpje via deze link!

Fundament Advies

Gerrit Verboonstraat 17, Schiedam

Meer over Fundament Advies →