Categorie├źn

Service

Starter op de woningmarkt

Starter op de woningmarkt
Wonen

Starter op de woningmarkt

  • Advertorial
  • 08-11-2022
  • Wonen
Starter op de woningmarkt

SCHIEDAM - Het zijn roerige tijden op de woningmarkt, de hypotheekrente is gestegen en veel andere woonlasten worden alleen maar hoger. Toch zijn wij er bij Fundament Advies van overtuigd dat er nog steeds genoeg positiefs is te melden en er meer mogelijkheden ontstaan voor bijvoorbeeld de starter op de woningmarkt. Het aanbod aan beschikbare woningen in onze regio stijgt, dat betekent meer keuze, ook voor starters. Zo zijn er in Vlaardingen en Schiedam op dit moment een kleine zestig woningen beschikbaar tot € 225.000,- en dit aanbod groeit met de week. 

Starterslening

Als starter kan je in veel gevallen gebruik maken van de Svn Starterslening. De Starterslening is een lening waarmee je nét een beetje extra kunt lenen voor de aankoop van je eerste woning.  Deze lening overbrugt namelijk het verschil tussen de prijs van het huis (tot maximaal de Loan to Value) en de (eerste) hypotheek bij de bank. Hierdoor wordt de aankoop van dat ene speciale huis misschien tóch mogelijk. De voorwaarden van de starterslening kunnen verschillen per gemeente, zo is de maximale starterslening in de gemeente Vlaardingen € 25.000,- (maximaal twintig procent van de koopprijs van de woning met een maximum van € 25.000,-) en in de gemeente Schiedam € 35.000,- (maximaal twintig procent van het totaal benodigde leenbedrag, met een maximum van € 35.000,-).

Uiteraard zijn de adviseurs van Fundament Advies volledig op de hoogte van alle voorwaarden en helpen zij jou graag bij het advies- en aanvraagproces. Net als met alle mogelijkheden voor het verduurzamen van jouw eerste eigen woning en de financieringsmogelijkheden hiervan. Kortom: er is genoeg om jezelf over te laten informeren en te bekijken wat er in jouw situatie mogelijk is!

Starterspakket 

Maak jij dit jaar nog een afspraak met de adviseurs van Fundament Advies, dan mag je zonder extra kosten gebruik maken van het 'Fundament Starters pakket':

* Eerste gesprek waarbij wij jouw financiële mogelijkheden bekijken en samen jouw budgetplanning doorlopen.
* Vrijblijvend gesprek met een NVM-aankoopmakelaar.
* Onbeperkt gebruik van onze ‘hulplijn’ tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis.
* Volledige verzekeringscheck van eventuele lopende schadeverzekeringen.

Vrijblijvende afspraak

Het 'start' allemaal met een vrijblijvend gesprek en kennismaking, een afspraak maken kan eenvoudig via T: 010-4608900.

I: www.fundament-advies.nl 

  

Fundament Advies

Gerrit Verboonstraat 17, Schiedam

Meer over Fundament Advies →