Categorieën

Service

Schiedam doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route 

Schiedam doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route 
Wonen

Schiedam doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route 

  • Advertorial
  • 16-09-2021
  • Wonen
Schiedam doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route 

SCHIEDAM - De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen. Inwoners kunnen via het platform de voorbeeldwoningen bekijken, verhalen lezen en vragen stellen aan de huiseigenaren. Op 30 oktober en 6 november stelt een deel van de huiseigenaren ook hun woning open voor bezoekers.

Ervaringen uit eerste hand

Op duurzamehuizenroute.nl hebben huiseigenaren hun duurzame woning aangemeld. U kunt er de door hen genomen maatregelen lezen en foto’s bekijken. Via het contactformulier bij deze woningen kunt u het hele jaar door de huiseigenaren benaderen voor vragen en hun ervaringen.

Heeft u plannen om uw woning te verbouwen en te verduurzamen of kijkt u naar energiebesparende mogelijkheden? Zo heeft u de mogelijkheid om in contact te komen met een huiseigenaar en ervaringen uit eerste hand op te doen.

Doet u ook mee?

Tijdens de Duurzame Huizen Route op 30 oktober en 6 november kunt u huiseigenaren persoonlijk ontmoeten. In heel Nederland stellen huiseigenaren hun duurzame huis open.

Het Servicepunt Woningverbetering zoekt huiseigenaren in Schiedam die het leuk vinden om anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning. Of het nu gaat om isolatie, HR++glas, een warmtepomp of zonnepanelen; alle opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol!
Heeft u uw woning duurzaam verbouwd en wilt u uw kennis en ervaringen delen? Meldt u zich dan aan op duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

Contact

Het Servicepunt is te bereiken via T: 010-2191700 en E: [email protected]. Om op de hoogte te blijven voor updates over de lopende acties is het Servicepunt ook te bereiken via de sociale media kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter @servicepuntwoningverbetering.

Servicepunt Woningverbetering

Het Servicepunt Woningverbetering is al ruim vijftien jaar hét loket waar huiseigenaren en VvE’s terecht kunnen met vragen over woningverbetering en funderingsherstel. Het Servicepunt Woningverbetering is gespecialiseerd in: eerste hulp bij onderhoud, activeren en begeleiden van VvE’s, verduurzaming, funderingsherstel, en informeren/verstrekken van subsidies en financiering. 

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →