Categorie├źn

Service

Schiedammer in Zeeuwse cel

Schiedammer in Zeeuwse cel
Nieuws

Schiedammer in Zeeuwse cel

  • Redactie
  • 10-09-2016
  • Nieuws
Schiedammer in Zeeuwse cel

Torentijd, de PI waarin de Schiedammer vast zit

GOES - Een 22-jarige Schiedammer is gisteravond aangehouden door de Zeeuwse politie. Hem worden vernielingen aan een bedrijfsbus en het uiten van bedreigingen naar de bestuurder van de bus ten laste gelegd.

De bedrijfsbus reed rond het begin van de avond met aanhangwagen op de N256 tussen Goes en Zierikzee. Vanwege een bepaalde verkeerssituatie ontstond er een ‘ruzie’ tussen de bestuurder van de bedrijfsbus en de inzittenden van een personenauto. Er werd naar elkaar gebaard en toen de beide auto’s moesten stoppen, kwamen een of meerdere personen uit de personenauto en pleegden vernielingen aan de bedrijfsbus, aldus de politie. Ook zouden een of meerdere personen uit de personenauto de bestuurder van de bedrijfsbus hebben bedreigd.

De bestuurder van de bedrijfsbus belde de politie en aan de overkant van de Zeelandbrug, op De Weg naar de Val, is een 22-jarige Schiedammer door agenten aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecel in Middelburg en daar in verzekering gesteld. De politie zoekt getuigen van het gebeurde.