Categorieën

Service

Schiedams stel op de vlucht in Hunted

Schiedams stel op de vlucht in Hunted
Nieuws

Schiedams stel op de vlucht in Hunted

  • Redactie
  • 20-09-2023
  • Nieuws
Schiedams stel op de vlucht in Hunted


SCHIEDAM - Omroep Avro-Tros bevestigt de deelname van twee Schiedamsen aan het tv-programma Hunted. Vanavond zijn ze voor het eerst te zien.

Zes koppels moeten vluchten voor min of meer ‘echte’ opsporingsambtenaren, en na drie weken op een voorgeschreven wijze ‘finishen’, zonder dat ze in de kladden worden gegrepen door de politiemensen, met heuse bevoegdheden. Dat is het idee achter Hunted. Het leidt tot spannende verstop-en-zoektochten die de kijker vooral leren hoe moeilijk het in Nederland is om te echt onvindbaar te houden. Zeker als er ook nog gepind moet worden (ze moeten drie weken leven van driehonderd euro) en gebeld om opdrachten uit te voeren. Ieder seizoen slagen maar enkelen erin om dit te volbrengen.

Dit seizoen dus twee dames uit Schiedam. Een stel, Melissa en Sharon. Achternamen geeft Avro-Tros niet. Wat ze wel laten weten over de Hunted-deelnemers? Dat ze 37 en 32 jaar oud zijn en samenwonen. “Melissa is sportdocent en bloedfanatiek. Ze verliest nooit, omdat ze altijd een minder goede tegenstander uitzoekt.” Sharon is consulente en zorgt voor mensen met slaapapneu. “Zij is degene die nadenkt voordat ze iets zegt.” Ook zorgt zij voor het nuchter verstand en weloverwogen beslissingen tijdens de jacht.

Vanavond begint hun avontuur in Rotterdam - waar overigens ook de speurders hun hoofdkwartier hebben. Hunted is te zien op NPO 3, vanaf tien voor half negen.