Categorieën

Service

Schiedamse initiatieven in race voor prijs

Schiedamse initiatieven in race voor prijs
Nieuws

Schiedamse initiatieven in race voor prijs

  • Redactie
  • 29-11-2023
  • Nieuws
Schiedamse initiatieven in race voor prijs

Deze taart kreeg J&S Projecten; foto: Stichting J&S Projecten

SCHIEDAM - Twee Schiedamse initiatieven zijn in de race voor de Anne-Marie van der Linden prijs: Stichting J&S Projecten en De Kleine Ambassade.

Op de sociale media van J&S Projecten is bij een foto van een taart met daarop de bekendmaking van de nominatie te lezen: "Wat een mooie verrassing! We zijn genomineerd voor de Anne-Marie van der Linden prijs. Spannend. Samen met dertig jongeren hebben we een project ingediend. Nu hopen dat het gaat lukken voor deze jongeren."

Anne-Marie van der Linden heeft op 15 december 2015 na 33 jaar afscheid genomen als directeur zorg/ bestuurder van de Frankelandgroep. Chris Oomen, destijds voorzitter Raad van Bestuur DSW Zorgverzekeraar, heeft bij haar afscheid de Anne-Marie van der Linden-prijs ingesteld als eerbetoon voor haar verdiensten in de ouderenzorg. Met ingang van 2016 wordt deze prijs van maximaal 25.000 euro jaarlijks uitgereikt aan organisaties die een project voor een goed doel willen voortzetten dan wel een bijzonder project initiëren.

De derde genomineerde is Happy KidsCare B.V. uit Delft. De uitreiking vindt plaats op donderdag 14 december in Brasserie De Eenling in Schiedam.