Categorieën

Service

​Servicepunt op Tournee

​Servicepunt op Tournee
Wonen

​Servicepunt op Tournee

  • Advertentie
  • 09-07-2018
  • Wonen
​Servicepunt op Tournee

Open huizen, op de foto's aan de Swammerdamsingel en de Juliana van Stolbergstraat

SCHIEDAM - ​Het Servicepunt Woningverbetering organiseert in samenwerking met Energiek Schiedam aanstaande zaterdag een open huizen route. Heeft u plannen om het casco van uw eigen huis op te knappen, duurzame maatregelen te treffen of het huis aan te passen om er zo lang mogelijk in te kunnen blijven wonen? Dan kunt u zich laten inspireren tijdens ‘Servicepunt op Tournee’. Neem een kijkje en krijg informatie uit eerste hand.
 
Enkele eigenaren stellen zaterdag tussen half twee en half vijf hun huis open. Met hun deelname aan ‘Servicepunt op Tournee’ kunnen andere eigenaren informatie opdoen over werkzaamheden aan de eigen woning. Daarbij kan het gaan om woningverbetering, duurzaamheid, het project 'Lang Zult U Wonen', herstel van onveilige galerijen, het activeren van een VvE of om funderingsherstel.

Ervaringen delen 

Bij het Servicepunt Woningverbetering kunnen eigenaren en VvE’s terecht voor deskundig advies over allerlei zaken waarmee je als eigenaar of als VvE wordt geconfronteerd. Soms zijn het vragen die eenvoudig te beantwoorden zijn en een andere keer weet de adviseur bij wie u het best terecht kunt. Het advies is altijd vrijblijvend. Tijdens ‘Servicepunt op Tournee’ kunnen eigenaren met elkaar in gesprek gaan en ervaringen delen. 
 
‘Servicepunt op Tournee’ wordt georganiseerd door het servicepunt in samenwerking met Energiek Schiedam, de energiecoöperatie van Schiedam. Schiedammers met een hart voor duurzaamheid dragen via Energiek Schiedam bij aan een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. Ze doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Voor meer informatie zie I: www.energiekschiedam.nl. 
 
Een lijst met deelnemers is ook verkrijgbaar bij het Servicepunt Woningverbetering aan de Singel 85.

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →