Categorieën

Service

Servicepunt Woningverbetering is een onmisbaar ingrediënt

Servicepunt Woningverbetering is een onmisbaar ingrediënt
Wonen

Servicepunt Woningverbetering is een onmisbaar ingrediënt

  • Advertorial
  • 04-10-2022
  • Wonen
Servicepunt Woningverbetering is een onmisbaar ingrediënt

SCHIEDAM - Dhr. Boxma is een bewoner van de Vereniging van Eigenaren (VvE) op de Rotterdamsedijk 309 t/m 395 (1979) te Schiedam. Jarenlang waren er terugkerende klachten over tocht, kou en hogere afrekeningen door stookkosten. Daarom besloten ze contact op te nemen met het Servicepunt Woningverbetering (SWV). Dhr. Boxma: “Het SWV heeft toen brede ondersteuning geleverd en alle voorbereidende processen in gang gezet.”

Het advies was deskundig en onmisbaar 
“Het geboden advieswerk was uitermate deskundig en onmisbaar. Een grootschalige verduurzaming als deze vergt veel meer voorbereiding dan we van tevoren hadden kunnen bedenken. Door de vele belangrijke facetten behorend tot dit project was realisatie uitsluitend haalbaar door de aanwezigheid van de nodige expertises. In de voorbereidende fase heeft het team van het SWV en hebben diverse medewerkers binnen de gemeente de nodige procedures ingang gezet.”, zegt dhr. Boxma. 

Het SWV is een onmisbaar ingrediënt 
“De adviseurs hebben zich allen zeer kritisch en betrokken opgesteld. De contacten zijn zeer prettig geweest. Verduurzaming van vastgoed omvat over het algemeen een hoge complexiteit door de diverse procedures op zowel technisch vlak alsook op administratief vlak. Indien men overweegt vastgoed te verduurzamen is het SWV een onmisbaar ingrediënt.”

Kom ook in contact met ons
Het SWV geeft onafhankelijk én gratis advies zodat de juiste keuzes gemaakt worden bij het aanpakken van uw woning of VvE. Wilt u ook advies of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met het SWV via servicepuntwoningverbetering.nl en maak een afspraak. 

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →