Categorieën

Service

Sint Sing Along in de Korenbeurs

Sint Sing Along in de Korenbeurs
Uit

Sint Sing Along in de Korenbeurs

  • Advertorial
  • 22-11-2022
  • Uit
Sint Sing Along in de Korenbeurs

Sint en Yvette zijn aan het dichten; foto: De Bibliotheek Schiedam


SCHIEDAM - Wat was het een feest! Afgelopen weekend bracht Sinterklaas een bezoek aan de Korenbeurs om samen met voormalig stadsdichter Yvette Neuschwanger kinderen te helpen met hun Sinterklaasgedichten. Aan de leestafel gingen de rijmwoorden over en weer en werd er geconcentreerd gedicht voor pakjesavond.

De Goedheiligman was ontzettend blij dat de kinderen zo hun best deden. En hij kijkt uit naar zondag 27 november, want dat brengt hij weer een bezoek aan de bibliotheek aan de Lange Haven. Deze keer geen gedichten, maar Sinterklaasliedjes in de Sint Sing Along! Daphne en Irma Metaal van de Sprookjespiano zullen op zondag 27 november en woensdag 30 november een gezellige Sint Sing Along houden met heel veel bekende liedjes - om lekker naar te luisteren of volop mee te zingen. Schuif gezellig aan, want het wordt een groot meezingfeest voor jong en oud. Sinterklaas en zijn Pieten zijn er ook bij. Er wordt begonnen om drie uur.

Alle informatie over de Sinterklaasactiviteiten staat op I: https://www.debibliotheekschiedam.nl/. De activiteiten zijn gratis te bezoeken en je hoeft je van tevoren niet aan te melden. De bibliotheek in de Korenbeurs is gevestigd aan de Lange Haven 145.

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →