Categorie├źn

Service

Sociaal Ondernemerslab Stroomopwaarts: voor mensen met een missie

Sociaal Ondernemerslab Stroomopwaarts: voor mensen met een missie
Bedrijven nieuws

Sociaal Ondernemerslab Stroomopwaarts: voor mensen met een missie

  • Advertentie
  • 18-07-2017
  • Bedrijven nieuws
Sociaal Ondernemerslab Stroomopwaarts: voor mensen met een missie

Foto: Ron van Rossum

SCHIEDAM - Geld verdienen en iets wezenlijks bijdragen aan de maatschappij. Investeren in de samenleving en kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is sociaal ondernemen. Om ondernemers hierbij te ondersteunen heeft het regionale participatiebedrijf Stroomopwaarts het Sociaal Ondernemerslab opgericht. Speciaal voor mensen met een missie.

Kansen voor iedereen

Bent u een heroriënterende of startende ondernemer en wilt u graag iets betekenen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Is maatschappelijke winst een belangrijk speerpunt binnen uw bedrijfsvoering? Dan helpen wij u graag met de opzet en ontwikkeling van uw onderneming. Want uw missie, sociaal ondernemen, is ook onze missie. Kansen voor iedereen. Dat is waar wij samen met u aan willen werken. 

Huisvesting en faciliteiten

Stroomopwaarts biedt sociale ondernemers (tijdelijk) huisvesting of het gebruik van faciliteiten waaronder trainingslokalen, magazijnruimte en machines. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de werving en selectie van medewerkers.

Informatiebijeenkomsten

Over het Sociaal Ondernemerslab en de samenwerking met Stroomopwaarts valt veel te vertellen. Daarom houden we na de zomervakantie, op de middag van 25 september in Vlaardingen en 4 oktober in Schiedam, twee speciale informatiebijeenkomsten voor ondernemers. Als u interesse heeft, kunt u zich nu alvast aanmelden, via dit adres.

Wilt u nu al meer weten over het Sociaal OndernemersLab en een folder aanvragen? Dat kan via onze website.

Of wilt u liever meteen een afspraak maken? Neem dan contact op met het Werkgevers Servicepunt van Stroomopwaarts, T: 010-2465500 en vraag naar Eelco de Vette of Martijn Bulte.

Stroomopwaarts MVS

Broersvest 110, Schiedam

Meer over Stroomopwaarts MVS →