Categorieën

Service

Start-zondag in de Jacobuskerk

Start-zondag in de Jacobuskerk
Gezond

Start-zondag in de Jacobuskerk

  • Advertorial
  • 01-09-2021
  • Gezond
Start-zondag in de Jacobuskerk

SCHIEDAM - De Jacobuskerk in Schiedam-Noord (Kerkweg 53) heeft vanwege Corona ruim anderhalf jaar ernstige beperkingen gehad voor bezoekers; in april was de kerk zelfs helemaal gesloten. Meestal mochten er in Coronatijd maar dertig mensen in, terwijl de gemeenschap die hier kerkt flink groter is. Gelukkig zijn de regels momenteel wat versoepeld en is het merendeel van de mensen gevaccineerd.

Daarom is het nu tijd weer eens iedereen te ontmoeten in de kerk, ook mensen die vanwege Corona niet durfden te komen. Momenteel mogen er tachtig mensen in de kerk op anderhalve meter afstand en willen we graag alle mensen die hier kerkten en andere belangstellenden weer eens in levenden lijve ontmoeten. 

Daarom is er zondag 3 oktober een feestelijke Start-zondag in de kerk, met om 11.00 uur een viering. Daarna is er koffie/ thee voor de bezoekers en een muzikaal intermezzo door een ensemble van Sint Radboud. Ook wordt gezamenlijk de lunch genoten. Het programma zal duren tot ongeveer half drie. We hopen eindelijk weer eens alle bekende gezichten te zien.