Categorieën

Service

Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra 

Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra 
Uit

Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra 

  • Advertentie
  • 20-03-2023
  • Uit
Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra 

VLAARDINGEN - Op zaterdag 25 maart creëren Sven Hammond en Peter Beets samen met New Jazz Orchestra in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen het gevoel van échte jazz. Sven Figee en zijn band Sven Hammond slaan voor dit concert uit de Vlaardingse Jazz in Town-reeks de handen ineen met het achttienkoppige New Jazz Orchestra van Peter Beets. Dit is jazz zoals jazz is bedoeld! 

Componist, producer en musicus Sven Figee werd bij een groter publiek bekend door zijn optredens bij De Wereld Draait Door en als solist voor het Metropole Orkest en Residentie Orkest. Met zijn band Sven Hammond is hij regelmatig op het hoofdpodium van Europese festivals te vinden. Deze avond slaan zij de handen ineen met toetsenist Peter Beets, die de kunst beheerst om een geoefende luisteraar te blijven verrassen én de ontdekkende luisteraar verliefd te laten worden op jazz. Met zijn talent, enthousiasme en passie leidt Peter Beets de achttienkoppige bigband New Jazz Orchestra. De samenwerking tussen beider bands staat garant voor verrassend solo- en samenspel, muzikaal avontuur, gezonde maar vlijmscherpe swing en eigentijdse bewerkingen met een eigenzinnige draai.

Jazz in Town

Dit concert is onderdeel van de concertreeks Jazz in Town, een samenwerking tussen poppodium De Kroepoekfabriek, de Stadsgehoorzaal en een drietal gastprogrammeurs uit de stad: Olaf Blaauw, Leo van der Helm en Jurre Nijman. Met de concertreeks komt een rijk palet aan verschillende jazzgeluiden aan bod met als doel de meest magische jazz en op jazz geïnspireerde muziek naar Vlaardingen te halen. Van intiem en ingetogen tot groots en meeslepend. Laat je tijdens Jazz in Town verrassen door de jazzlegendes van nu en van de toekomst!

Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra
Zaterdag 25 maart – 20.15 uur
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/sven-hammond-en-peter-beets

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →