Categorieën

Service

SVV heeft eerste punten binnen

SVV heeft eerste punten binnen
Sport

SVV heeft eerste punten binnen

  • Redactie
  • 30-10-2022
  • Sport
SVV heeft eerste punten binnen

VOETBAL - SVV heeft zijn eerste punten in de voetbalcompetitie in de Vijfde Klasse te pakken. De rood-groenen wonnen in hun vijfde wedstrijd van het seizoen met 4-1 van NTVV uit Nieuwe-Tonge.

Hermes DVS verloor juist zijn eerste punten van het seizoen in de Vierde Klasse E. Tegen WCR troffen de Hargavoetballers pas in extremis het doel, de tegenstander had dat al eerder gedaan: 1-1. PPSC deed het beter in Rotterdam beter dan Steeds Hooger en won met 0-1.

Hermes DVS zakte door dit resultaat direct op de ranglijst; Rotterdam United won wel voor de vijfde keer en staat bovenaan. Daarachter volgen de lichtblauwen samen met Maasdijk, beide met 13 punten uit vijf; komend weekend nemen de twee het tegen elkaar op. PPSC komt door de zege op 9 punten en staat vijfde.

De drie Schiedamse derdeklassers boekten ieder een ander resultaat. Excelsior'20 liet het liggen tegen OHVV. In Oudenhoorn werd het 2-0. Kethel Spaland speelde gelijk, 2-2 op het sportdak tegen VDL. HBSS won, voor de vierde keer al deze competitie. Bij SC Botlek werd het 1-3. Dat deden de Schiedammers met uiteindelijk maar negen man op het veld. 

HBSS staat nu tweede in de Derde Klasse D, op drie punten van DVO'32 uit Vlaardingen. Kethel Spaland en Excelsior´20 bivakkeren onderin, allebei nog met slechts twee punten.