Categorieën

Service

Theater voor een tientje bij de Stadsgehoorzaal

Theater voor een tientje bij de Stadsgehoorzaal
Uit

Theater voor een tientje bij de Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 19-01-2024
  • Uit
Theater voor een tientje bij de Stadsgehoorzaal

‘Wie is er bang voor Virginia Woolf?’; foto: Piek

VLAARDINGEN - Het Nationaal Theaterweekend is een weekend om niet te missen!

Op 26, 27 en 28 januari geniet iedereen voor slechts tien euro per kaartje van verrassende voorstellingen bij veel Nederlandse theaters, waaronder in Vlaardingen. Bij de Stadsgehoorzaal staan drie bijzondere voorstelling op het programma die voor deze unieke lage prijs te bezoeken zijn. Zo trappen ze op vrijdag af met de, inmiddels uitverkochte, voorstelling van cabaretier Rayen Panday. De volgende dag wordt de toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? door een sterrencast gespeeld. Het weekend wordt op zondagmiddag afgesloten met de muzikale familievoorstelling Willem Junior (8+).

‘Wie is er bang voor Virginia Woolf?’ door Edward Albee is al decennia een ware toneelklassieker. Dit seizoen wordt het ultieme relatiedrama gespeeld door vier top comedyacteurs. Niemand minder dan Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender combineren de vileine humor van de klassieker met zwartgallig drama. Twee koppels beleven een met drank doordrenkte nacht vol vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen waarmee ze elkaar tot het uiterste drijven.

In Willem Junior (8+) reizen twee nieuwsgierige jongens via een magische app terug in de tijd en ontmoeten daar de jonge Willem van Oranje. Ze proberen de mysteries rondom de man die de geschiedenis in is gegaan als “de Grootste Nederlander Aller Tijden” te ontrafelen. We hebben immers allemaal wel eens van hem gehoord, we bezingen hem voor élke voetbalwedstrijd, maar eigenlijk weten we helemaal niet zo heel veel over hem. Beleef een energieke jeugdvoorstelling vol humor, leuke liedjes én spannende momenten waar je ook nog eens het een en ander van opsteekt.

Nationaal Theaterweekend in de Stadsgehoorzaal

Vrijdag 26 januari – kwart over acht: Rayen Panday (uitverkocht)
Zaterdag 27 januari – kwart over acht: Wie is er bang voor Virginia Woolf?
Zondag 28 januari – half twee: Willem Junior (8+)

Kaarten te koop via I: www.stadsgehoorzaal.nl/ntw.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →