Categorieën

Service

Theaterdoek gaat weer open voor Stadsgehoorzaal

Theaterdoek gaat weer open voor Stadsgehoorzaal
Uit

Theaterdoek gaat weer open voor Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 28-01-2022
  • Uit
Theaterdoek gaat weer open voor Stadsgehoorzaal

Sneeuwwitje is zaterdag 29 januari te zien in de Stadsgehoorzaal; foto: Studio Loerijzer


VLAARDINGEN - Vanaf deze week mogen theaters hun deuren weer - onder voorwaarden -openen. Dat laat de Vlaardingse Stadsgehoorzaal zich natuurlijk geen twee keer zeggen, want wat worden het publiek en de artiesten gemist!

Samen met de artiesten wordt door het theater nog druk gepuzzeld om voorstellingen door te laten gaan waar mogelijk of te verplaatsen, maar met veel plezier kan alvast worden medegedeeld dat er de komende maand veel moois op het programma staat. Waaronder ook meteen dit weekend al: Queen The Music op vrijdag 28 januari om 19.00 uur en 20.45 uur en Sneeuwwitje (vanaf twee jaar) op zaterdag 29 januari om 14.00 uur. 

Het team van de Stadsgehoorzaal maakte zich de afgelopen tijd alvast klaar voor het moment dat zij weer publiek mogen ontvangen en vanaf dit weekend is het dan eindelijk zover. De zalen zijn tot in de puntjes strakgetrokken, de barren weer aangevuld en de rode loper uitgerold. En misschien wel het belangrijkste: er staat een heerlijk theaterprogramma klaar variërend van muziek en dans tot jeugd, toneel en cabaret. Muziekfans kunnen deze maand hun hart ophalen bij de tributes Queen the Music op 28 januari en Stones Sessions op 19 februari. Voor wie zin heeft om weer eens een avond ongegeneerd te lachen zijn de absurde cabaretvoorstelling FCKD! van Oldenhermanns op 11 februari en de komedie Harrie neemt de benen op 18 februari met Jon van Eerd absolute aanraders. Ook de avontuurlijke theaterbezoeker hoeft zich deze maand niet te vervelen met de theatershow Het Grote Grand Prix Circus op 3 februari door Tom Coronel, Rob Kamphues en Rob van Gameren, de variétéshow Cabaret d’Amour op 13 februari en de moderne dansvoorstelling Talent On The Move op 24 februari. Tot slot is natuurlijk aan de kleinste theaterbezoekertjes gedacht met de sprookjesvoorstelling Sneeuwwitje op 29 januari en een sing a long met Woezel & Pip op 28 februari.

Voor ieders veiligheid en gezondheid gelden er wel nog een voorwaarden aan het theaterbezoek tot in ieder geval 9 maart, waaronder toegang met een Coronatoegangsbewijs, anderhalve meter afstand, het dragen van een mondkapje bij beweging (op de plek mag deze af) en een sluitingstijd van 22.00 uur.

Via I: www.stadsgehoorzaal.nl is het complete theaterprogramma te vinden en kunnen direct kaarten worden besteld. Dit kan uiteraard ook bij de Theaterkassa (Schiedamseweg 51 en via T: 010 - 434 05 00) van ma t/m vr tussen 9.00 en 17.30 uur en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →