Categorieën

Service

Tips voor het inleveren van kerstbomen

Tips voor het inleveren van kerstbomen
Wonen

Tips voor het inleveren van kerstbomen

  • Advertorial
  • 23-12-2021
  • Wonen
Tips voor het inleveren van kerstbomen

SCHIEDAM - Kerstmis staat nog voor de deur, maar Irado wil, wijs geworden door ervaring, nu alvast de mensen informeren die binnenkort van hun kerstboom af willen.

"Ben je de kerstboom zat? Sleep ‘m naar een kerstboom-verzamelpunt bij je in de wijk! Van dinsdag 28 december tot en met vrijdag 7 januari kun je je oude kerstboom tussen acht en vier uur kwijt op één van de zeventien ophaalplekken in Schiedam. Onze collega’s rijden vervolgens langs om de bomen op te halen en te versnipperen.

We halen regelmatig in alle wijken de kerstbomen op. Breng op de ophaaldagen je kerstboom naar een ophaalpunt bij jou in de buurt. Je kunt een kerstboom-ophaalpunt herkennen aan het kerstboom-sjabloon op de grond. 

Vanwege corona geven we helaas geen vergoeding meer voor het inleveren van kerstbomen. Om de inzameling voor iedereen zo veilig mogelijk te houden werken wij namelijk niet met contant geld. We voorkomen hiermee dat er te veel mensen te lang en te dicht bij elkaar komen bij het inleveren. Wel kun je dit jaar je boom op veel meer locaties kwijt. De lijst met locaties is hier terug te vinden.
 
De Irado-medewerkers gaan niet alle dagen tussen dinsdag aanstaande en 7 januari de wijken door. De inzameling vindt plaats op:
Dinsdag 28 december
Donderdag 30 december
Vrijdag 31 december
Maandag 3 januari
Dinsdag 4 januari
Vrijdag 7 januari

Plaats geen bomen op de verzamelpunten tussen oudejaarsdag (31 december na vier uur 's middags en 3 januari voor acht uur 's ochtends. Dit om brand te voorkomen.
 
Haal voor het plaatsen alle versiering uit de kerstboom. We versnipperen de bomen en gebruiken de snippers voor wandelpaden en groene brandstof.

Irado

Fokkerstraat 550, Schiedam

Meer over Irado →