Categorieën

Service

Toch koffie op onbemand tankstation Tango

Toch koffie op onbemand tankstation Tango
Winkelen

Toch koffie op onbemand tankstation Tango

  • Redactie
  • 02-02-2023
  • Winkelen
Toch koffie op onbemand tankstation Tango

SCHIEDAM - Het is de tweede in Nederland: de onbemande winkel/koffiestop van Tango in Schiedam.

De eerste werd twee weken geleden in Den Haag geopend, de tweede staat sinds enkele dagen bij het tankstation bij de Margriethal. Benzinetankers en anderen vinden in de winkel een aanbod van zo’n zeventig producten. Verschillende dranken en zuivelproducten, boterhammen, koek en chips, wraps en zoetwaren. Plus allicht een uitgebreid aanbod aan koffiemogelijkheden. Die valt bij slecht weer binnen te drinken, zittend op een bankje. 

Michael Romijn, de man die bij Tango gaat over de winkel, stelt in een reactie aan het Aftersalesmagazine dat het de bedoeling was een ruim aanbod neer te zetten met inzet van 'slimme' apparaten. Afrekenen gebeurt met een betaalzuil via bankpas, creditcard of mobiele betaalapp. De winkel is vrij toegankelijk, en volgens Tango permanent beveiligd door middel van inzet van meerdere camera’s. 

De oliemaatschappij heeft de ambitie om de komende jaren meer onbemande winkels te openen bij zijn tweehonderd onbemande tankstations in Nederland. De 'shops' in Den Haag en Schiedam moeten de komende periode meer inzicht opleveren. Romijn: "De Go Shop By Tango in Den Haag is omringd door een woonwijk en verschillende kantoren (in Bezuidenhout, red.), terwijl de locatie in Schiedam onderaan de afslag van de snelweg ligt in de nabijheid van een sporthal en ziekenhuis. Het is de komende tijd dus interessant om te zien wat de consument bij de twee verschillende winkels koopt."