Categorieën

Service

Toon Mentink overleden

Toon Mentink overleden
Nieuws

Toon Mentink overleden

  • Redactie
  • 23-12-2020
  • Nieuws
Toon Mentink overleden

Toon Mentink (l) met Jaimy Elia; foto: Instagram Elia


SCHIEDAM - Toon Mentink is gestorven. De Schiedamse zanger werd 24 jaar.

"We hebben vandaag het verschrikkelijke bericht gekregen dat onze lieve Toon niet meer onder ons is", zo liet coverband Unite gisteren via sociale media weten. "Het is een immens verlies, maar we weten dat hij nu rust heeft. Bedankt voor alle fantastische momenten die we met jou samen hebben gehad." Toon Mentink zong in Unite.

Jaimy Elia, met wie Mentink zong in de boyband 4U, groet zijn zangmaatje op Instagram. "Het ga je goed daarboven vriend. 4U Zal nooit meer compleet zijn. Je had vast en zeker genoeg redenen, maar toch komt dit als een donderslag en doet het me enorm verdriet. De wereld is een talent verloren. You better shine up there."

Nadia Mentink gebruikt hetzelfde medium voor een bericht aan haar broer Toon. "Lieve toon, ik kan in geen woorden beschrijven hoe erg ik die leuke lach, stem en kookkunsten ga missen. Je was er altijd voor mij en we konden over alles praten. Wij leken veel te veel op elkaar, waardoor we weleens konden botsen. Maar dat nam niks weg van hoe wij van elkaar hielden."

Schiedammers kennen Toon Mentink als barman bij Lucas Drinkwinkel. Hij maakte enkele jaren geleden met 4U zijn opwachting in het tv-programma The Next Boy/Girl Band van SBS6. Drie jaar geleden deed hij mee aan The Voice of Holland.