Categorieën

Service

Yusuf Tuncer wil Tweede Kamer in voor CDA

Yusuf Tuncer wil Tweede Kamer in voor CDA
Politiek

Yusuf Tuncer wil Tweede Kamer in voor CDA

  • Redactie
  • 06-09-2023
  • Politiek
Yusuf Tuncer wil Tweede Kamer in voor CDA

SCHIEDAM - Yusuf Tuncer is verkiesbaar voor een plekje in de Tweede Kamer. Hij staat kandidaat op de lijst van het CDA, op nummer 32.

Tuncer stelt zelf 'vereerd te zijn' zijn kandidatuur te kunnen aankondigen. Hij wil zich vooral inzetten voor 'een fatsoenlijke samenleving waarin saamhorigheid centraal staat'. "Als bouwkundig ingenieur heb ik jarenlang gewerkt aan het ontwerpen van leefbare ruimtes en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen. Deze ervaring heeft me geleerd hoe belangrijk het is om te zorgen voor een stabiele en veilige omgeving waarin iedereen de kans heeft om te gedijen."

Zijn betrokkenheid bij vrijwilligerswerk en jongerenparticipatie leerde Tuncer naar eigen zeggen 'hoe krachtig de stem van de jeugd kan zijn' en hoe belangrijk het is om jonge mensen te betrekken bij besluitvorming. "Ik ben ervan overtuigd dat een fatsoenlijke samenleving begint bij het waarborgen van gelijke kansen en het luisteren naar alle stemmen in onze maatschappij."

Tuncer stelt te hopen met zijn kandidatuur een brug te slaan tussen zijn achtergrond en zijn visie op een rechtvaardigere samenleving.