Categorie├źn

Service

Tv-makers weten Schiedam te vinden

Tv-makers weten Schiedam te vinden
Uit

Tv-makers weten Schiedam te vinden

  • Redactie
  • 09-03-2022
  • Uit
Tv-makers weten Schiedam te vinden

SCHIEDAM - De Schiedamse onderneemster Ankita Shah was gisteravond op de nationale tv te zien als gastvrouw van cultureel-culinair expert Jonneke de Zeeuw. Tenminste, dat was ze onlangs, en het gevolg ervan was te zien in het tv-programma Binnenstebuiten.

De Zeeuw wil laten zien hoe internationaal het Nederlandse eetlandschap is geworden, en kwam uit in Schiedam. Shah verkoopt op de Hoogstraat snacks en zoetigheid uit India, haar vaderland. Samen bezochten de tv-maker en de bakker ook de drijvende boerderij in de Merwehaven.

Het item van Binnenstebuiten met Shah en haar winkel Divine Bites zijn hier terug te kijken.

Schiedam lijkt sowieso een gewilde bestemming voor tv-makers. Ook gisteravond waren in het programma Volle Zalen Joke Bruijs en Gerard Cox te gast in het Wennekerpand, om daar samen een voorvertoning te zien van een film die ze hebben gemaakt. Het was een onderdeel van het warme portret dat Cornald Maas met en over Bruijs maakte, terug te zien via Uitzending Gemist.

PS. Dit artikel is na eerste plaatsing aangepast. Ankita Shah was gisteravond te zien - we schreven in eerste instantie dat het item over haar Divine Bites vanavond te zien zou zijn.