Categorieën

Service

Vandaag gaat het los in Schiedam: IDDF

Vandaag gaat het los in Schiedam: IDDF
Uit

Vandaag gaat het los in Schiedam: IDDF

  • Advertorial
  • 27-05-2022
  • Uit
Vandaag gaat het los in Schiedam: IDDF

SCHIEDAM - Vandaag gaat het los in Schiedam! Het International Dutch Distillers Festival, zeg maar IDDF opent vandaag: met lekker eten, bijzondere dingen zien, en hele goeie muziek. Met Schiedam24 kun je van onder meer Waylon, Bløf, Danny Vera en Di-rect genieten.

Eerst is er de opening, met een cocktail en een dansje in het Nationaal Jenevermuseum. Dan beginnen de IDDF Restaurant Week en IDDF Around Town, een programma met bijzondere evenementen en evenementjes: rondleidingen, een masterclass of een proeverij, een lezing of ontmoeting, steeds op bijzondere plekken in de stad.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni is het IDDF in Concert, met een line-up die nog niet eerder in Schiedam vertoond is. Op het bijzondere terrein van de glasfabriek wordt ook sfeer gemaakt, met culinaire hoogtepuntjes en een lekker aanbod aan opvallende drankjes. Het enige wat nu nog nodig is voor een geweldig festivalsfeertje is een zonnetje.

Organisator Vivre Productions stelt vier keer twee kaarten voor IDDF in Concert (op vrijdag en zaterdag) beschikbaar voor de lezers van Schiedam24. We geven ze per twee tegelijk weg. Dus: laat weten welke van de bands en zangers je in ieder geval wilt zien, met wie je wilt gaan en tag deze geluksvogel als het even kan op Facebook of Instagram - reageren naar [email protected] kan ook. Doe dat voor zondagmiddag vijf uur. Dan weet je maandag of je twee kaartjes op kunt komen halen.