Categorieën

Service

Verdachte situatie in het centrum

Verdachte situatie in het centrum
Uit

Verdachte situatie in het centrum

  • Ingezonden mededeling
  • 22-04-2024
  • Uit
Verdachte situatie in het centrum


SCHIEDAM - De redactie bereikte de volgende bericht, inclusief twee foto's: 

"Eerder deze week is door omstanders melding gemaakt van een verdachte situatie. Een aantal personen, waaronder een man met koffer zouden zich verdacht hebben opgehouden aan de Lange Haven in de buurt van het Jenevermuseum. Het zou hierbij gaan om individuen gelinkt aan stichting Brandersfeesten.

In daarop volgende dagen is met hulp van ooggetuigen meer informatie achterhaald en lijkt het te zijn gegaan om een deal tussen Brandersfeesten voorzitter Pim Koning en Rob van de Gaag van Serious Bee distillers.

Naar nu blijkt is in opdracht van stichting Brandersfeesten de laatste maanden in het diepste geheim gewerkt aan een eigen mixdrankje: de Brandersshot. A shot with a bite!

‘We willen de Schiedammers een mooi product geven waar we trots op mogen zijn, gemaakt door Schiedamse ondernemers met verse natuurproducten’, aldus Ruud van Noordennen.

Voor de lancering is een heuse promofilm opgenomen die rondgaat op social media. ‘Toen ik de film zag, vond ik het zo tof, dat ik het jammer vond dat ik zelf niet bij de opnamen kon zijn’, lacht Maurice Haverkamp.

Dennis Meerhof voegt toe, ik wil graag nogmaals mijn dank uitspreken aan alle betrokken partijen voor hun inzet en enthousiasme, met in het bijzonder het Jenevermuseum voor het openstellen van de locatie. Grandioos!’

‘We zijn zelf erg enthousiast en zijn nieuwsgierig hoe de Schiedammers erop gaan reageren’, sluit Pim Koning af."