Categorie├źn

Service

Vier vragen over het huren van een zaal bij een hotelketen

Vier vragen over het huren van een zaal bij een hotelketen
Nieuws

Vier vragen over het huren van een zaal bij een hotelketen

  • Advertorial
  • 18-01-2022
  • Nieuws
Vier vragen over het huren van een zaal bij een hotelketen

SCHIEDAM - Wil jij binnenkort een feestje, ceremonie, receptie, congres of bedrijfsfeest organiseren? Denk er eens over na om dit te doen bij een hotelketen. Je kunt gemakkelijk een zaal huren in Rotterdam. Dit kent namelijk vele voordelen. In dit artikel vind je antwoorden op vier vragen over het afhuren van een zaal bij een hotel.

Wat zijn particulier en zakelijk de mogelijkheden?
Als particulier kun je een zaal huren in Rotterdam voor bijvoorbeeld een babyshower, bruiloft, reünie of ceremonie. Vaak hebben hotels verschillende zalen. Zo kun je de zaal perfect afstemmen op het aantal bezoekers. Zodoende kun je de anderhalve-metermaatregel ook handhaven. Daarnaast kun je ook voor een bedrijfsfeest in Rotterdam een zaal huren, of voor een congres, receptie of vergadering. Zakelijk kun je dus ook te kust en te keur.

Kun je catering laten verzorgen?
Wanneer je bij een hotel een zaal huurt, kun je ook genieten van de culinaire kwaliteiten van het hotel. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of de gasten wel genoeg te eten of te drinken krijgen. Ook hoef je niet zelf aan de slag te gaan met koffie, thee of hapjes. Je kunt namelijk onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdrank drinken. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Wil je jouw gasten verrassen met een heerlijk viergangendiner? Of kies je liever voor een buffet? Alles is mogelijk. Ook kun je kiezen voor een avond-arrangement, met lekkere hapjes zoals Old Amsterdam-bitterballen, een lekker frietje en de heerlijkste nootjes. Inclusief of exclusief de drankjes. Zo laat je iedereen genieten.

Is de locatie goed bereikbaar?
Hotels staan over het algemeen bekend om hun centrale ligging en goede bereikbaarheid. Of je nou met de fiets, met de bus, de tram of de trein komt. Daarnaast is er op het gebied van parkeren ook veel luxe. Gasten hoeven niet eerst een parkeerplekje te zoeken, volop geld te betalen en een kilometer slenteren naar het hotel. Er is altijd volop parkeerplek aanwezig en het is ook nog eens gratis. Dat zorgt voor een hoop minder stress. Ook zijn er laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s. 

Kun je blijven overnachten?
Lang niet elke zaalverhuurder biedt de mogelijkheid om te blijven slapen. Gelukkig is dit bij hotels wel het geval. In de luxe hotelkamers kunnen jouw gasten bijkomen van de avond, heerlijk wegdommelen op de lekkerste matrassen en de volgende ochtend fris en fruitig wakker worden. Daarna, hup, door naar het ontbijt om vervolgens met een voldaan gevoel terug te keren naar huis. Er zijn verschillende soorten kamers en suites te boeken. 

Dit is, naast de eerdergenoemde voordelen, een heel groot voordeel van het huren van een zaal bij een hotel. Gasten kunnen eventueel zelf de keuze maken of ze blijven overnachten of huiswaarts keren. Zo hoeven ze niet in te zitten over het drinken van een borreltje en kan iedereen veilig zijn of haar bed opzoeken.